Menu

Stop met dromen over jouw ambities

dinsdag 15 november 2016

Veel mensen hebben een droom: iets waarvan je al jaren denkt “ooit ga ik…” Maar veel van deze mensen weten niet hoe ze deze droom waar kunnen maken. Actief Werkt! helpt haar uitzendkrachten bij het nastreven van hun ambities. Stop met dromen en laat je horen!

Door: Kyra Joosen

We merken dat veel uitzendkrachten niet weten dat er diverse opleidingsmogelijkheden zijn. Als uitzendbureau biedt Actief Werkt! natuurlijk vacatures aan maar wij horen ook graag jouw ambities. Wat wil jij graag bereiken op de werkvloer? Droom jij over het rijden in een vrachtwagen of wil je graag een heftruck besturen? Het is mogelijk om een opleiding via Actief Werkt! te volgen. Want daar worden we tenslotte allemaal gelukkiger van!

Van leren in de praktijk, letterlijk op de werkvloer, tot het volgen van een complete opleiding. Het vergroot niet alleen de kansen op de arbeidsmarkt, het geeft je ook frisse energie. En dat vinden wij belangrijk, het samen nastreven van jouw ambities.

Waarmaken van ambities

Wij gaan graag het gesprek met je aan over jouw dromen op de werkvloer. Samen bekijken we wat de wensen en mogelijkheden zijn. Scholing is een goed middel om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Het is een manier om aan een vaste baan te komen of een nieuwe uitzendbaan te krijgen. Rob Dijks, flexcollega bij Actief Werkt!, volgde eerder een opleiding tot chauffeur:

“Inmiddels is het alweer 3,5 jaar geleden dat ik op zoek was naar een nieuwe baan, een nieuwe uitdaging.Via een bekende kwam ik terecht bij uitzendbureau Actief Werkt (toen nog bekend onder de naam Tence). Tijdens het intake gesprek werd er o.a. gevraagd naar mijn ambitie en wat ik graag zou willen bereiken. Al snel kon ik aan het werk bij een van de opdrachtgevers van Actief.

Het is niet alleen bij vragen gebleven, er is ook echt geluisterd naar mijn wensen qua carriere. Na twee jaar werkzaam te zijn voor dezelfde opdrachtgever, kreeg ik een opleiding tot chauffeur aangeboden. Deze kans heb ik natuurlijk met beide handen aangegrepen. Actief Werkt heeft alles netjes voor me geregeld in combinatie met de opdrachtgever. Ik ben erg blij dat ik deze heb gekregen. Inmiddels werk ik alweer een hele tijd als vrachtwagenchauffeur. Iedere dag ga ik met veel plezier naar mijn werk!”

Iets voor jou?

Actief Werkt! biedt veel verschillende opleidingen aan. De meest voorkomende zijn chauffeursopleidingen, VCA-diploma’s, hef- en reachtruckcertificaten. Maar wil je liever een cursus Duits volgen? Ook dat is mogelijk! Wij denken graag met je mee over hoe jij je ambities kan waarmaken.

Maak jij binnenkort je ambities waar? Vind een vestiging bij jou in de buurt en/of schrijf je direct in bij uitzendbureau Actief Werkt!

Maak jouw dromen waar!

Laat je inspireren door onderstaande video!

 

Video EVERYBODY DIES, BUT NOT EVERYBODY LIVES