Menu

Onze uitzendkrachten staan voorop

donderdag 31 maart 2016

Tevreden flexcollega’s betekent vaak ook tevreden klanten. Via het digitale tevredenheidsonderzoek binnen Actief Werkt! kunnen we op een eenvoudige manier de tevredenheid van onze uitzendkrachten checken. We spraken onlangs twee flexcollega’s, werkzaam bij het Universitair Medisch Centrum in Utrecht.

Door: Kyra Joosen

Op de vraag of Chantal, werkzaam als voedingsassistent, Actief Werkt! zou aanraden bij vrienden of familie antwoordt ze volmondig ja. ‘Mijn eerste kennismaking met Actief was prettig. Snel en duidelijke communicatie, afspraken die worden nagekomen en altijd bereikbaar voor vragen. In eerste instantie dacht ik dat het een kleine organisatie was maar dat heeft meer te maken met de kleine vestiging Van Actief Werkt! in Utrecht.’

‘Ik vond het vooral heel fijn dat ik zo open kon zijn tijdens het sollicitatiegesprek. Stan, inzetspecialist bij Actief Werkt!, gaf me een vertrouwd gevoel waardoor ik eerlijk en open antwoord kon geven.’ Ook Liesbeth is werkzaam voor het ziekenhuis in Utrecht. ‘Het is fijn dat er een vast aanspreekpunt is en diegene je ook direct herkent als je belt of langskomt. Je bent niet zomaar één van de vele uitzendkrachten. Ik zou het wel fijn vinden om wat meer contact te hebben zodat het nog makkelijker schakelen is bij vragen of dergelijke.’

Ben jij tevreden?

Ben jij werkzaam voor uitzendbureau Actief Werkt!? Dan ontvang ook jij onze digitale tevredenheidsonderzoek. Vul hem in en help ons nog beter te worden, alles voor een goede dienstverlening!

Werken bij UMC Utrecht

Meer weten over werken bij onze opdrachtgever UMC Utrecht? Laat je rondleiden door Chantal en beleef hoe het is om te werken bij één van onze grote opdrachtgevers.