Menu

In de spotlight: Werken bij Techtron in Veenendaal.

woensdag 1 februari 2017

Jasper van StrienJasper van Strien werkt sinds oktober 2016 via Actief Werkt! in Veenendaal bij Techtron.  Hij vertelt hoe hij daar terechtkwam, wat hij doet, en hoe hem dat bevalt.

 

 

Jasper is 25 jaar en hij woont in Arnhem. Als hij niet aan het werk is gaat hij graag sporten of met vrienden iets doen. Hij is ook nog actief als trainer van politiehonden bij de hondenclub!

 

Verrast met een telefoontje
Het was oktober 2016. Jasper was actief op zoek naar een nieuwe baan. Wat doe je dan? De vacaturesites afspeuren, en je cv daar plaatsen. Jasper wist niet of hij daar veel van moest verwachten, maar werd al snel verrast met een telefoontje van Mireille, vestigingsmanager van Actief Werkt! Veenendaal. Jasper: "Ik kende Actief Werkt! vantevoren helemaal niet, maar wat ze vertelde klonk interessant. Ze vroeg me of ik interesse had in de functie van 'Commercieel Medewerker Binnendienst' bij Techtron. Een leuke baan bij een mooi bedrijf."

Hard werken en collegialiteit
 Techtron is een zeer gerenommeerde aanbieder van electrotechnische oplossingen. Het bedrijf bestaat uit 50 specialisten die zich bezighouden met elektrotechniek, technisch beheer, industriële automatisering, aandrijftechniek en duurzame energie. Er heerst een cultuur van hard werken, collegialiteit, samenwerking en het uitgangspunt is altijd: het allerbeste voor de klant!  


Meelopen op de afdeling
 Jasper: "Eerst ben ik bij Actief Veenendaal op gesprek geweest. Met Mireille heb ik lang gesproken over mijn kennis, ervaring, en hoe ik als persoon in elkaar steek. Ook hebben we de vacature doorgesproken."  Mireille zag dat Jasper met zijn achtergrond, maar zeker ook als persoon past binnen Techtron. Ze bracht Jasper bij Techtron aan tafel voor een kennismaking. "Na dit gesprek heb ik een ochtend meegelopen op de afdeling. Dit was positief van beide kanten. Vervolgens hebben we aandacht besteed aan het afstemmen van arbeidsvoorwaarden, en toen kon ik aan de slag!"

Steeds meer verantwoordelijkheden
Hoe het bevalt bij Techtron? "Goed! Ik ben hier heel erg welkom en ik word goed begeleid. Techtron neemt de tijd om mij alles te leren en uit te leggen. Ook geven ze mij de tijd om mijn weg te vinden en alles te leren. Ik werk hier nu een aantal weken en ik krijg steeds meer verantwoordelijkheden. Dat vind ik heel erg leuk. Ik ben blij dat ik bij Techtron werk, want ik denk dat ik hier heel veel kan leren. De vrijdagmiddagborrels zijn ook altijd erg gezellig!"

Geen urenbriefjes
"Met Actief Werkt! loopt het eigenlijk heel goed. Als ik een vraag of uitdaging heb wordt het gelijk opgelost. Actief speelt in op de wensen van de kandidaat waar mogelijk. In mijn eerste gesprek werd ruim de tijd voor me genomen. Zij hebben echt goed doorgevraagd wat mijn wensen zijn en bij wat voor organisatie ik zou passen. Dat is ze goed gelukt. En ik hoef geen schriftelijke urenbriefjes in te vullen ☺."

Opleiding
 Via Actief Werkt! volgt jasper een opleiding ‘basis elektrotechniek’ bij TechCenter in Ede. Jasper: "Ik wil graag doorgroeien in kennis en functie. En uiteindelijk naar de buitendienst gaan. Fijn dat daarin wordt meegedacht, door Techtron en Actief Werkt!.

Droombaan
"Vroeger wilde ik vertegenwoordiger worden. De branche maakte me niet zoveel uit. Zeker is wel dat ik mij graag dienstverlenend en klantgericht opstel. Dus wat dat betreft ben ik een heel eind op weg!"

 

Wil je meer weten over werken bij Techtron?  Neem dan contact op met Actief Werkt! in Veenendaal.

Actief Werkt! Veenendaal
Wageningselaan 2
3903 LA  Veenendaal
0318 - 253 008

Of stuur ons een mail op veenendaal@actiefwerkt.nl