Menu

Transport opleidingen

Is het jouw droom om in de transportsector aan de slag te gaan? Wil jij graag vrachtwagenchauffeur worden of word jij enthousiast van een carrière als hef- en reachtruckchauffeur? Wij investeren graag in jouw droom als chauffeur. Actief Werkt! heeft een opleidingshuis gecreëerd waar jij alsflexcollega de mogelijkheid krijgt om een opleiding of cursus te volgen in de transport, geheel kosteloos én met baangarantie! Hoe tof is dat? Met de juiste werkhouding en motivatie helpt Actief Werkt! je verder met jouw carrière tot chauffeur. Geen ervaring is geen probleem! Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.  

✓ Actief Werkt! betaalt de opleidingskosten  
✓ Persoonlijke begeleiding tijdens het opleidingstraject

Opleidingsaanbod

Hieronder tref je het opleidingsaanbod voor de transport branche van Actief Werkt!: 

Opleiding Vrachtwagenchauffeur

Lijkt het jou leuk om vrachtwagenchauffeur te worden? Actief Werkt! biedt jou nu de mogelijkheid een opleiding te volgen tot vrachtwagenchauffeur. Geheel kosteloos én met baangarantie.

Meer informatie

Opleiding Hef- en reachtruckchauffeur

Wil jij graag als hef- en reachtruckchauffeur aan de slag? Maar beschik jij niet over de juiste certificaten? Volg dan nu geheel kosteloos de cursus tot hef- en reachtruckchauffeur.

Meer informatie

Waarom onze opleidingen werken

Wij werken hard aan de uitbreiding van ons opleidingsaanbod! Naast bovenstaande opleidingen, zijn er zeker meer mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen in de branches waarin wij werk bieden. Wil je weten welke opties er voor jou zijn? Neem dan contact met ons op via opleidingen@actiefwerkt.nl


Lees meer over ons

Terug naar het overzicht