Menu

Opleiding Hartog & Bikker

Opleidigen

26-02-2024

Den Bosch

Opleiding tot Heftruckchauffeur bij Hartog en Bikker

Wil jij heftruckchauffeur worden bij Hartog & Bikker maar heb je nog geen ervaring of heftruckcertificaat? Geen Probleem! Wij bieden jou de mogelijk om opgeleid te worden als heftruckchauffeur. Uiteraard is het behalen van je certificaat helemaal gratis. Jouw weg tot een volwaardig heftruckchauffeur ziet er als volgt uit:

 1. Je solliciteert via de blauwe balk in de vacature;
 2. Actief Werkt! benadert je en kijkt of er een match is door middel van een telefonisch intake;
 3. Bij een positief gesprek plannen we een intake waar we samen alles bespreken;
 4. Is het een match? Gefeliciteerd! Je contract wordt opgemaakt en er wordt een afspraak ingepland waar je jouw certificaat kan gaan halen;
 5. Nadat je jouw certificaat gehaald hebt word je de eerste weken opgeleid door een ervaren heftruckchauffeur;
 6. Bij het positief afronden van je opleiding ben je een volwaardig heftruckchauffeur en heb je de volgende stap in jouw carrière gezet.

Na het afronden van de opleiding tot heftruckchauffeur ga je mee in de ploegendiensten van Hartog & Bikker. Er wordt gewerkt met een ploegenrooster waarin je goede begeleiding blijft houden!

Over Hartog & Bikker

Werken bij Hartog & Bikker betekent dat je onderdeel bent van een gezond en betrouwbaar bedrijf, dat gespecialiseerd is in volumelogistiek. Het bedrijf is gespecialiseerd in de opslag en het transport van producten zoals glas, blik, karton, pallets, kunststof verpakkingen, isolatiematerialen en andere volumineuze producten. Samen met je collega’s werk je iedere dag weer aan maximale klanttevredenheid en kwaliteit. We geloven in de kracht van samen werken als voorwaarde voor groei en resultaat. Zo gaan we samen vooruit.

Het moderne Logistiek Centrum Den Bosch (LCDB) beslaat 55.000 m3 en is speciaal ontworpen voor volumelogistiek. Het warehouse is uitgerust met 20 lasergestuurde onbemande heftrucks (LGV’s) en automatische laad- en lossystemen. Daarnaast vinden er ook handgestuurde activiteiten plaats, zoals sorteren en ompakken.

Wat wij je bieden

 • Gratis heftruckcertificaat;
 • Start salaris van € 12,18 euro per uur met doorgroeimogelijkheden;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en 8,33% vakantiegeld;
 • Uitzicht op vast dienstverband bij de opdrachtgever;
 • Fijne contactpersonen van Actief Werkt! waar je altijd terecht kunt;
 • Een handige site waarin je jouw beschikbaarheid kunt doorgeven en loonstroken en vakantiedagen kunt bekijken.

Wat vragen we van je

Het enige wat we van je vragen is dat je gemotiveerd en leergierig bent. Daarnaast spreek je de Nederlandse of Engelse taal.

Iets voor jou?

Is deze vacature jouw volgende stap in je carrière? Schrijf je dan snel in via de blauwe button. Bij vragen bel of app Jeroen 06-82178703. We kijken uit naar naar je inschrijving.

Schrijf je in

Waarom Actief!

 • Solliciteer binnen 2 minuten
 • Meer dan 70 locaties
 • Je eigen contactpersoon
 • Handige 'Mijn Actief' App
 • Direct aan de slag!