Menu

Groen opleidingen

Is het jouw droom om hovenier te worden? Ben jij schoolverlater, starter op de arbeidsmarkt of wil jij je laten omscholen? Actief Werkt! biedt jou diverse opleidingsprogramma’s aan tot hovenier, geheel kosteloos én met baangarantie. Het aanbod varieert van op maatgemaakte trajecten tot complete BBL- en brancheopleidingen. In no time leer jij de fijne kneepjes van het vak, waarbij de focus ligt op het onderhouden en aanleggen van plantsoenen, parken en tuinen. Tijdens en na de opleiding ga jij direct aan de slag bij een hoveniersbedrijf, zodat jij je kennis direct kan toepassen in de praktijk. Met de juiste werkhouding en motivatie helpt Actief Werkt! je verder met jouw carrière in het groen. Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.  

✓ 
Actief Werkt! betaalt de opleidingskosten  
✓ 
Persoonlijke begeleiding tijdens het opleidingstraject  
✓ 
Eventuele reiskosten worden vergoed  
✓ 
Wij regelen werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen  

Opleidingsaanbod

Hieronder tref je het opleidingsaanbod voor de Groen branche van Actief Werkt!:

Opleiding Hovenier

Wil jij graag als hovenier aan de slag? Volg dan nu een groen opleiding! Geen ervaring is geen probleem. Wij bieden gemotiveerde vakkrachten de kans om zich te ontwikkelen tot hovenier.

Meer informatie

Waarom onze opleidingen werken

Wij werken hard aan de uitbreiding van ons opleidingsaanbod! Naast bovenstaande opleidingen, zijn er zeker meer mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen in de branches waarin wij werk bieden. Wil je weten welke opties er voor jou zijn? Neem dan contact met ons op via opleidingen@actiefwerkt.nl


Lees meer over ons

Terug naar het overzicht