Menu

Opleiding Zonnepanelen Monteur

Installatietechniek

02-12-2022

Heel Nederland

Ben jij een aanpakker, werk je graag buiten en heb je geen probleem met werken op hoogte? Dan is het (om)scholingstraject Zonnepanelen- Monteur en Installateur echt iets voor jou en ben je hier op het juiste adres!

Een opleiding met toekomstperspectief

De zonne-energie is booming business! We moeten in Nederland steeds meer verduurzamen, dat verklaart waarom we van alle Europese landen, de meeste zonnepanelen per hoofd van de bevolking hebben! Door de toenemende vraag is een beroep in deze sector enorm kansrijk!

Informatie

  • Startdatum opleiding: 3 oktober 2022 (In overleg is eerder starten mogelijk)
  • Opleidingsduur: 1 a 2 maanden
  • Locatie: Verschillende locaties mogelijk in Nederland

Inhoud opleiding

Zonnepanelen Monteur (2 trainingsdagen, inclusief certificaat)

Je ontvangt het certificaat wanneer je met goed gevolg hebt deelgenomen aan de 2-daagse training. Je gaat direct aan de slag bij een leuke opdrachtgever bij jou in de buurt. Na afronding van de opleiding Zonnepanelen Monteur kun jij op een veilige en juiste manier zonne-energiesystemen op hellende en platte daken monteren volgens de verschillende montagemethodieken.

Zonnepanelen Installateur (3-daagse training, inclusief examen én certificaat)

Wanneer jij de training Zonnepanelen Monteur succesvol hebt afgerond, kun je aansluitend doorgaan met de vervolgopleiding tot Zonnepanelen Installateur. Na het afronden van de opleiding Zonnepanelen Installateur kun je gecertificeerd, conform NEN1010 en NEN3140, een zonnestroominstallatie op een veilige manier binnenshuis installeren. 

Voor wie?

Het opleidingstraject is voor iedereen die nieuwsgierig, flexibel, en oplossingsgericht is en interesse heeft in de techniek. Herken jij jezelf in de volgende punten: 

✓ Aanpakker;
✓ Interesse in techniek;
✓ Geen hoogtevrees;
✓ Redelijke beheersing van de Nederlands taal;
✓ Samenwerken 'Teamwork makes the dreamwork';
✓ Werken in de buitenlucht. 

De zon lacht je tegemoet want dit is misschien wel de eerste kennismaking met jouw perfecte nieuwe baan in de techniek! Kom maar op met die kansrijke duurzame toekomst!

Geïnteresseerd?

Is je interesse gewekt en kun je niet wachten om Nederland verder te verduurzamen? Via het onderstaande formulier meld jij je gemakkelijk aan voor de opleiding Zonnepanelen- Monteur en/of Installateur. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. 

Schrijf je in

Waarom Actief!

  • Solliciteer binnen 2 minuten
  • Meer dan 50 locaties
  • Je eigen contactpersoon
  • Handige 'Mijn Actief' App
  • Direct aan de slag!