Menu

Opleiding werkvoorbereider

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Wil jij je verder ontwikkelen als werkvoorbereider? Actief Techniek biedt deze mogelijkheid met een nieuwe opleiding Werkvoorbereiding. Tijdens deze opleiding leer jij meer over de jouw rol als werkvoorbereider, jouw taken en verantwoordelijkheden en verschillende vaardigheden, zodat jij zelfstandig in staat bent zorg te dragen voor een goede technische en organisatorische voorbereiding van verschillende projecten. Ben jij geïnteresseerd in deze opleiding? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden!

Opleiding tot werkvoorbereider

Als werkvoorbereider zorg jij doormiddel van een goede technische en organisatorische voorbereiding er voor de projecten optimaal verlopen en binnen de gestelde deadlines worden opgeleverd. De opleiding werkvoorbereiding leert jouw de juiste vaardigheden aan om dit zelfstandig en succesvol te doen. De opleiding is bedoeld voor afgestuurde mbo niv. 4 en/of hbo studenten richting werktuigbouwkunde of elektrotechniek, monteurs uit het veld die een stap willen maken in hun carrière of junior werkvoorbereider die zichzelf verder willen ontwikkelen. 

Inhoud opleiding

✔ Samenwerken in een (project)team
✔ Contract awareness
✔ Projectadministratie
✔ Samenwerken
✔ Effectieve communicatie en samenwerking
✔ Planning en Logistiek
✔ Arbeidsstudie
✔ Kosten en kostenprijs
✔ Meten van opbrengsten en baten
✔ Commerciële organisatie
✔ Offerte traject voor de werkvoorbereider
✔ Onderhoud en productiestops
✔ Onderhoudsmanagement

Toekomstperspectief
Bij het succesvol afronden van de opleiding kan jij aan de slag bij één van onze opdrachtgevers als werkvoorbereider.

De opleiding

Startdatum: in overleg
Locatie: Groningen
Duur: 20 dagdelen

Aanmelden

Wil jij je aanmelden voor deze opleiding of heb je vragen? Neem dan contact met ons op en dan gaan wij de mogelijkheden met je bespreken!