Menu

Opleiding servicemonteur Hengelo

Kun jij nauwkeurig werken en ben je praktisch ingesteld? Volg dan een opleiding tot servicemonteur in Hengelo bij Actief Techniek. Tijdens de opleiding ga je vier dagen in de week aan het werk en één dag naar school. Zo breng je wat je leert meteen in de praktijk. Bovendien ontvang je vanaf de eerste dag dat je werkt salaris. Bij onze opleiding tot servicemonteur in Hengelo kun je je specialiseren in de elektro- of installatietechniek. De voordelen van onze opleiding zijn:

  • Je lesgeld wordt betaald door ons
  • Je krijgt een vergoeding voor werkkleding en gereedschap
  • Je krijgt vanaf de eerste dag salaris voor de dagen die je werkt
  • Je kunt gedurende het hele jaar starten aan de opleiding

Opleiding servicemonteur installatietechniek Hengelo

Werk jij het liefst met je handen? Volg dan onze opleiding tot servicemonteur in de installatietechniek in Hengelo. Je leert onder andere water-, gas- en verwarmingsinstallaties aanleggen. Je komt te werken bij een leerbedrijf dat wij voor je regelen. Hierbij houden we rekening met jouw wensen, bijvoorbeeld in de locatie en de grootte van het bedrijf. De diversiteit in projecten is groot, waardoor onze opleiding tot servicemonteur in de installatietechniek in Hengelo uitdagend blijft!

Opleiding servicemonteur Hengelo woningbouw

Je kunt overal terecht komen wanneer je onze opleiding tot servicemonteur in Hengelo volgt, bijvoorbeeld in de woningbouw, een ziekenhuis of een industriële omgeving. Waar je precies gaat werken hangt af van de richting die je kiest én jouw voorkeur. Je hebt de keuze uit de volgende trajecten:

  • Monteur installatietechniek BBL niveau 2
  • Eerste monteur installatietechniek BBL niveau 3
  • Monteur elektrotechnische installaties BBL niveau 2
  • Eerste monteur elektrotechnische installaties BBL niveau 3

Weet je niet zeker of onze installatietechniek opleiding iets voor jou is? Neem ook eens een kijkje bij de andere opleidingen van Actief Techniek. Wij begeleiden je graag in je opleiding tot servicemonteur in Hengelo in de woningbouw of een andere opleiding. Meld je aan!

Kun je de opleiding die jij wilt volgen niet vinden bij Actief Techniek? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.