Menu

Opleiding servicemonteur Groningen

Ben jij geïnteresseerd in een baan waarbij je je bezighoudt met de aanleg van leidingen, elektrotechnische installaties of het onderhoud aan cv-ketels? Kies dan voor de opleiding tot servicemonteur in Groningen bij Actief Techniek! Hiermee kun je onder andere installatie- en elektromonteur worden. Het fijne aan deze opleiding tot servicemonteur in Groningen is dat je leren combineert met werken; je gaat één dag in de week naar school en werkt vier dagen. De voordelen voor jou:

  • Je lesgeld wordt betaald door ons
  • Je krijgt een vergoeding voor werkkleding en gereedschap
  • Je krijgt vanaf de eerste dag salaris voor de dagen die je werkt
  • Je kunt gedurende het hele jaar starten aan de opleiding

Opleiding servicemonteur elektrotechniek Groningen

Vind jij het werken aan elektrotechnische installaties interessant en wil je hier graag je werk van maken? Volg dan onze opleiding tot servicemonteur in de elektrotechniek in Groningen. Je komt te werken in de woningbouw, utiliteit of industrie. Vanuit Actief Techniek regelen we een leerbedrijf voor je dat aansluit bij jouw wensen. Naast onze opleiding tot servicemonteur in de elektrotechniek in Groningen kun je ook onze installatietechniek opleiding volgen. Hierbij leer je onder andere alles over het aanleggen van water-, gas- en verwarmingsinstallaties.

Opleiding servicemonteur Groningen BBL

Je kunt het hele jaar door starten met onze opleiding tot servicemonteur in Groningen. Het BBL traject is te volgen op niveau 2 of 3, afhankelijk van jouw scholing. Je hebt de keuze uit de volgende trajecten:

  • Monteur installatietechniek BBL niveau 2
  • Eerste monteur installatietechniek BBL niveau 3
  • Monteur elektrotechnische installaties BBL niveau 2
  • Eerste monteur elektrotechnische installaties BBL niveau 3

De enige vereiste is dat je een (vmbo-)diploma op zak hebt. Daarnaast vinden we het bij Actief Techniek belangrijk dat je gemotiveerd bent. We geven je graag een kans! Meld je aan voor onze opleiding tot servicemonteur in Groningen of één van de andere BBL opleidingen bij Actief Techniek.

Kun je de opleiding die jij wilt volgen niet vinden bij Actief Techniek? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.