Menu

Opleiding servicemonteur

Was jij altijd al een handige klusser en wil je je laten omscholen? Bij Actief Techniek volg je de opleiding tot servicemonteur. Hierbij kun je je specialiseren in installatietechniek of elektronische installaties. Dit is een BBL traject: je gaat vier dagen in de week werken en één dag naar school. Hierdoor breng je wat je leert meteen in de praktijk. Ook verdien je meteen geld voor de dagen die je werkt. Wanneer je ervoor kiest de opleiding tot servicemonteur te volgen via Actief Techniek betalen wij je lesgeld.

  • Vier dagen in de week werken, één dag naar school
  • Lesgeld wordt betaald door Actief Techniek
  • Vergoeding voor werkkleding en gereedschap

Opleiding servicemonteur installatietechniek

Installaties aanleggen, repareren en onderhouden, dat is waar het om draait bij onze opleiding tot servicemonteur in de installatietechniek. Je werkt bijvoorbeeld met cv-systemen, luchtbehandeling, waterleidingen en sanitair. Deze installatietechniek opleidingen zou je kunnen volgen:

  • Monteur installatietechniek BBL niveau 2
  • Eerste monteur installatietechniek BBL niveau 3

Een groot voordeel van een opleiding tot servicemonteur in de installatietechniek via Actief Techniek is dat wij een leerbedrijf voor je regelen. Daarbij kijken we welk bedrijf het beste bij jouw wensen aansluit.

Opleiding servicemonteur volwassenen

Het hele jaar door kun je starten met onze opleiding tot servicemonteur voor volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar. Instromen kan dus op elke leeftijd, maar je dient wel een (VMBO-)diploma te hebben. We geven je graag een kans en vinden het vooral belangrijk dat je gemotiveerd bent. Naast de opleiding tot servicemonteur voor volwassenen vind je ook andere opleidingen bij Actief Techniek. Zit er een traject tussen dat jou aanspreekt? Meld je dan aan!

Kun je de opleiding die jij wilt volgen niet vinden bij Actief Techniek? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.