Menu

Schilder opleiding

Ben jij het liefst lekker met je handen aan het werk en kun je nauwkeurig werken? Volg dan een schilder opleiding bij Actief Techniek! In no time leer jij de fijne kneepjes van het vak; van schuren en kitten tot houtrot repareren en schilderen. Dit allemaal onder begeleiding van een erkende leermeester. Of heb je al ervaring als schilder en wil je je verder specialiseren? Ook dan zit je goed bij Actief Techniek. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor onze schilder opleiding!

  • Je lesgeld wordt betaald door ons
  • We regelen werkkleding en gereedschap voor je
  • Eventuele reiskosten worden vergoed

Schilder opleiding werken en leren

Vanaf een leeftijd van 18 jaar mag je starten aan onze schilder opleiding. Je gaat werken en leren; de opleiding tot schilder begint met 12 weken in de werkplaats waarna je 12 weken op stage gaat. Je leert snel omdat je de theorie meteen in de praktijk brengt. Spreekt een schilder opleiding waarbij je werken en leren combineert jou aan? Meld je dan aan via de website! Je kunt ook kiezen voor omscholing of bijscholing. We horen graag van je.

Schilder opleiding volwassenen

Eén keer in het jaar start onze schilder opleiding voor volwassenen. Deze duurt één jaar, inclusief een contract van zes maanden bij één van onze opdrachtgevers. Je kunt de opleiding bij Actief Techniek volgen op onze locatie in Groningen. Voor je stage en het bedrijf waar je gaat werken, houden we rekening met je locatie. Moet je toch reizen? Dan worden je reiskosten vergoed. Is onze schilder opleiding voor volwassen jou op het lijf geschreven? Laat het ons weten!

Kun je de opleiding die jij wilt volgen niet vinden bij Actief Techniek? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.