Menu

Opleiding schilder Leeuwarden

Bij een baan als schilder zie je vaak snel resultaat en zorg jij ervoor dat een pand er (weer) fris en als nieuw uitziet. Spreekt dit jou aan? Volg dan een opleiding tot schilder. Woon je in Leeuwarden? De opleiding is op locatie bij Actief Techniek in Groningen. Hiervoor zal je dus moeten reizen, maar we vergoeden je reiskosten. Tijdens de opleiding leer je In korte tijd alles, van schuren en kitten tot houtrot repareren en schilderen. Het bijzondere aan deze opleiding tot schilder vlakbij Leeuwarden is dat je deze gedeeltelijk intern volgt bij Actief Techniek. Wanneer het op rolletjes loopt met je opleiding en stage, bieden we je gelijk een contract aan van zes maanden bij één van onze opdrachtgevers!

  • Je lesgeld wordt betaald door ons
  • We regelen werkkleding en gereedschap voor je
  • Eventuele reiskosten worden vergoed

Opleiding schilder Leeuwarden volwassenen

De Actief Techniek opleiding tot schilder vlakbij Leeuwarden is toegankelijk voor volwassenen vanaf 18 jaar. We vinden het belangrijk dat je gemotiveerd bent. We geven je graag een kans! De opleiding bij Actief Techniek begint in de werkplaats, hier leer je in 12 weken de fijne kneepjes van het vak. Vervolgens ga je 12 weken op stage, waarbij jij meteen je kennis in de praktijk kunt brengen. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan voor onze opleiding tot schilder vlakbij Leeuwarden voor volwassenen!

Opleiding schilder Leeuwarden omscholen

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Met onze opleiding tot schilder vlakbij Leeuwarden kun jij je laten omscholen. Hierbij is het van belang dat het vak jou ligt; dat je nauwkeurig kunt werken en technisch inzicht hebt. Verder is het goed om te weten dat het in de schildersbranche rennen of stilstaan is; van april tot oktober is er veel werk, in de winter zijn er minder opdrachten. In deze periode kun je eventueel een extra training volgen. Wil je je laten omscholen en starten met onze opleiding tot schilder vlakbij Leeuwarden? Laat het ons weten!

Kun je de opleiding die jij wilt volgen niet vinden bij Actief Techniek? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.