Menu

Opleiding schilder Groningen

Elk jaar start er in januari de opleiding tot schilder bij Actief techniek in Groningen. Schilderen is een mooi vak waarbij je snel resultaten ziet. Tijdens de opleiding leer je alles van schuren en kitten, plamuren, houtrot repareren en schilderen. Klinkt dat goed, ben je gemotiveerd en ben jij gewend hard te werken? Meld je dan aan voor onze opleiding tot schilder in Groningen. Het traject hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet:

  1. Opleiding van drie maanden in werkplaats
  2. Stage van drie maanden
  3. Contract van zes maanden

Opleiding schilder volwassenen Groningen

Een groot voordeel van onze opleiding tot schilder voor volwassenen in Groningen is dat wij het lesgeld betalen. Ook je werkkleding en gereedschap worden vergoed. Heb je een uitkering? In overleg met het UWV en de gemeente kijken we of het mogelijk is om de eerste zes maanden van de opleiding met behoud van uitkering te volgen. Past onze opleiding tot schilder voor volwassenen in Groningen toch niet bij jou? Dan kun je ervoor kiezen te switchen naar een andere opleiding bij Actief Techniek.

  • Wij betalen je lesgeld
  • Werkkleding en gereedschap worden vergoed

Opleiding schilder Groningen

Leer jij ook het beste door iets meteen te gaan doen? Dan is onze opleiding tot schilder in Groningen iets voor jou! De eerste drie maanden ga je de werkplaats in om het vak te leren. Vervolgens mag je al zelf aan de slag bij een erkend leerbedrijf. Bevalt het bedrijf niet goed? Dan zoeken we een bedrijf voor je dat beter past. Jouw wensen staan voorop bij Actief Techniek! Daarom volg je de opleiding tot schilderin Groningen bij ons.

Kun je de opleiding die jij wilt volgen niet vinden bij Actief Techniek? Neem gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.