Menu

Opleiding schilder Assen

Wil jij aan de slag als leerling, assistent of allround schilder? Volg dan een opleiding tot schilder! Woon je in Assen? Dan kun je de opleiding bij Actief Techniek volgen in Groningen, waarbij je reiskosten worden vergoed. Voor de opleiding vinden we het belangrijk dat je gemotiveerd bent. We geven je graag een kans. Wanneer je geïnteresseerd bent in onze basisopleiding, leer je de eerste 12 weken de fijne kneepjes van het vak in de werkplaats. Vervolgens ga je 12 weken op stage. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan voor onze opleiding tot schilder in de buurt van Assen.

  • Je lesgeld wordt betaald door ons
  • We regelen werkkleding en gereedschap voor je
  • Eventuele reiskosten worden vergoed

Opleiding schilder Assen volwassenen

Je leert de basis bij onze opleiding tot schilder vlakbij Assen voor volwassenen vanaf 18 jaar. Heb jij al ervaring als schilder? Dan kun jij je verder specialiseren door een training of opleiding via Actief Techniek te volgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Heb je nog geen ervaring als schilder? Meld je dan aan. We starten elk jaar met onze opleiding tot schilder vlakbij Assen voor volwassenen.

Opleiding schilder Assen werken en leren

Combineer jij leren het liefste met werken? Dan zit je goed met onze opleiding tot schilder vlakbij Assen. Je gaat werken en leren, waarbij je al heel snel wat je hebt geleerd in de praktijk kunt brengen. De eerste 12 weken doe je kennis op die je in de 12 weken daarna in de praktijk brengt tijdens je stage. Ook een contract van zes maanden bij één van onze opdrachtgevers hoort bij onze opleiding tot schildervlakbij Assen. Zo ga je van werken en leren snel naar een betaalde baan!

Kun je de opleiding die jij wilt volgen niet vinden bij Actief Techniek? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.