Menu

Schilder opleidingen

Schilder opleidingen  

Is het strak in de lak zetten van oppervlakten en materialen helemaal jouw ding? Dan is het beroep schilder echt iets voor jou! In no time leer jij de fijne kneepjes van het vak; van schuren en kitten tot houtrot repareren en schilderen. Dit allemaal onder begeleiding van een erkende leermeester. Of heb je al ervaring als schilder en wil je je verder specialiseren? Ook dan zit je goed bij Actief Techniek. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor onze schilder opleiding!

Je lesgeld wordt betaald door ons

We regelen werkkleding en gereedschap voor je

Eventuele reiskosten worden vergoed

 

Opleidingsaanbod Schilder

Combineer jij leren het liefst met werken? Dan is een BBL-opleiding geschikt voor jou! Je gaat één dag per week naar school voor de theorie en de andere dagen ben je (betaald) aan het werk bij een erkend leerbedrijf. Je doet dus alle praktijkervaring op in het bedrijf waar je werkt. Ook bieden we verschillende kortdurende cursussen/ trainingen aan om jezelf verder te ontwikkelen binnen de branche. Hieronder tref je het complete Schilder- opleidingsaanbod aan: 

 

Opleiding: Interne Schildersopleiding

Tijdens deze opleiding leer je onder andere hoe je een compleet verfsysteem aanbrengt; van schoonmaken & schuren tot gronden en aflakken. Wanneer jij je opleiding succesvol hebt afgerond, bieden wij je een arbeidsovereenkomst bij een van de schildersbedrijven bij jou in de buurt.

Meer informatie

Opleiding: Schilder - Praktijkopleiding

Tijdens deze opleiding leer je onder andere hoe je oppervlakten schuurt, kit en verft. Ook komt het repareren van houtrot aan bod. Wanneer jij je opleiding en stage succesvol hebt afgerond, bieden we je een halfjaar contract bij één van onze opdrachtgevers aan.

Meer informatie


Opleiding BBL: Schilder – niveau 1

Wanneer je nog geen startkwalificatie voor de BBL schildersopleiding (niveau 2) hebt, kun je starten met de BBL opleiding assistent bouwen, wonen en onderhoud (Entree Bouw). Deze opleiding is het voorschakeltraject voor de BBL schildersopleiding (niveau 2).

Meer informatie


Opleiding BBL: Schilder – niveau 2

Tijdens de BBL opleiding Schilder (niveau 2) maak je kennis met werkzaamheden zoals schuren, plamuren, schilderen, glas plaatsen en behangen. Wanneer je je diploma op zak hebt, kun je aan de slag bij een schilders- en/of onderhoudsbedrijf bij jou in de regio.

Meer informatie


Opleiding BBL: Industrieel lakverwerker – niveau 2

Tijdens de BBL opleiding industrieel lakverwerker leer je het aanbrengen van lak,- verf- en/of (poeder)coatingsysteem op een ondergrond van metaal, kunststof, hout of composiet.

 Meer informatie

 

<< Terug naar het opleidingsoverzicht

 

Wij werken hard aan de uitbreiding van ons opleidingsaanbod! Naast bovenstaande opleidingen, zijn er zeker meer mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen in de branches waarin wij werk bieden. Wil je weten welke opties er voor jou zijn? Neem dan contact met ons op!