Menu

BBL opleiding Vakman GWW

Infra 

26-11-2022
Heel Nederland

Werk je graag in de buitenlucht en houd je van afwisseling en grote machines om je heen? Dan is onze BBL opleiding Vakman GWW echt iets voor jou.

BBL opleiding Vakman GWW (niveau 3, opleidingsduur +/- 3 jaar)

Als Vakman grond-, weg- en waterbouw zorg je voor het onderhoud en de aanleg van infrastructurele werken: wegen, bestrating, waterbouwkundige constructies, oevers en riolering. Je bent lekker buiten aan de slag op de bouwplaats of in het verkeer. Je voert het benodigde grondwerk uit zoals bermen afwerken, cunetten en taluds maken, en sloten en sleuven graven voor grote infrastructurele werken. In de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) combineer je jouw opleiding met een betaalde baan in het grond-, weg- en waterwerk. Je leert dus veel in de praktijk.

Ben jij klaar voor de opleiding tot Vakman grond-, weg- en waterbouw?

Schrijf je dan direct in

Kosten

Je betaalt geen lesgeld voor het volgen van deze opleiding. Ook boeken, modulen en andere leermiddelen zijn voor rekening van Actief Techniek. 

Praktische zaken

Neem bij vragen contact op met een vestiging van Actief Techniek bij je in de buurt.

Aanmelden voor de BBL opleiding Vakman GWW

Wil jij je graag aanmelden voor deze opleiding of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Schrijf je in

Waarom Actief!

  • Solliciteer binnen 2 minuten
  • Meer dan 50 locaties
  • Je eigen contactpersoon
  • Handige 'Mijn Actief' App
  • Direct aan de slag!