Menu

BBL opleiding Monteur laagspanningsdistributie

Infra

01-12-2022
Heel Nederland

Lijkt het jou wat om straks huizen en bedrijven te voorzien van stroom en het laagspanningsnet te kunnen onderhouden? Dan is onze BBL opleiding Monteur laagspaningsdistributie echt iets  voor jou. 

BBL opleiding Monteur laagspanningsdistributie

(niveau 2, opleidingsduur +/- 2 jaar)

Met deze opleiding leer je distributienetten aan te leggen, gebruiksklaar te maken en te onderhouden. Ook spoor je storingen op en verhelp je het probleem. Zo zorg je ervoor dat huishoudens en bedrijven blijven draaien. Tijdens de BBL opleiding Monteur laagspanningsdistributie niveau 2 leer je veel over laagspanningsdistributie en ga je in op infratechniek voor het aanleggen van netwerken. Je besteedt extra aandacht aan veiligheid, niet alleen voor jezelf, maar ook voor voorbijgangers en verkeer. Je werkt namelijk vaak op straat of in drukke gebouwen. In de installatietechniek is een grote behoefte aan geschoold personeel met deze kennis en vaardigheden.

Tijdens en na de opleiding kun je je kennis in praktijk brengen onder supervisie van de Eerste monteur laagspanningsdistributie (AVP’er). Je kunt met het diploma dus snel aan de slag als Monteur laagspanningsdistributie. Ben je nog niet uitgeleerd dan kan in overleg begonnen worden aan de opleiding tot Eerste monteur laagspanningsdistributie (niveau 3).

Ben jij klaar voor de opleiding tot Monteur laagspanningsdistributie?

Schrijf je dan direct in

Kosten

Je betaalt geen lesgeld voor het volgen van deze opleiding. Ook boeken, modulen en andere leermiddelen zijn voor rekening van Actief Techniek. 

Praktische zaken

Neem bij vragen contact op met een vestiging van Actief Techniek bij je in de buurt.

Aanmelden voor de BBL opleiding Monteur laagspanningsdistributie

Wil jij je graag aanmelden voor deze opleiding of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Schrijf je in

Waarom Actief!

  • Solliciteer binnen 2 minuten
  • Meer dan 50 locaties
  • Je eigen contactpersoon
  • Handige 'Mijn Actief' App
  • Direct aan de slag!