Menu

BBL opleiding Monteur gas-, water- en warmtedistributie

Infra 

20-03-2023
Heel Nederland

Lijkt het jou wat om afwisselend werk te gaan doen? Dat je ervoor kan zorgen dat er altijd water uit de kraan komt, gekookt en gedoucht kan worden en dat het binnen lekker warm of juist lekker koel is? Dan is onze BBL opleiding Monteur gas-, water- en warmtedistributie echt iets voor jou.

BBL opleiding Monteur gas-, water- en warmtedistributie 

(niveau 2, opleidingsduur +/- 2 jaar)

Dankzij jou hebben huizen en bedrijven gas, water en verwarming! Als monteur gas-, water- en warmtedistributie ondersteun jij de Eerste monteur bij het aanleggen, onderhouden en repareren van leidingen. Na deze opleiding weet jij hoe je leidingen moet leggen en verbinden met huizen en gebouwen. Ben je hierna nog niet uitgeleerd dan kan je ook door voor 1e monteur gas-, water- en warmtedistributie en ben je eindverantwoordelijke voor het project.

Ben jij klaar voor opleiding tot Monteur sas-, water- en warmtedistributie?

Schrijf je dan direct in

Kosten

Je betaalt geen lesgeld voor het volgen van deze opleiding. Ook boeken, modulen en andere leermiddelen zijn voor rekening van Actief Techniek. 

Praktische zaken

Neem bij vragen contact op met een vestiging van Actief Techniek bij je in de buurt.

Aanmelden voor de BBL opleiding Monteur gas-, water- en warmte distributie 

Wil jij je graag aanmelden voor deze opleiding of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Schrijf je in

Waarom Actief!

  • Solliciteer binnen 2 minuten
  • Meer dan 50 locaties
  • Je eigen contactpersoon
  • Handige 'Mijn Actief' App
  • Direct aan de slag!