Menu

BBL opleiding Eerste monteur laagspanningsdistributie

Infra

01-12-2022
Heel Nederland

Lijkt het jou wat om straks huizen en bedrijven te voorzien van stroom en het laagspanningsnet te kunnen onderhouden? Dan is onze BBL opleiding Eerste monteur laagspaningsdistributie echt iets voor jou. 

BBL opleiding Eerste monteur laagspanningsdistributie 

(niveau 3, opleidingsduur +/- 3 jaar)

Met deze opleiding leer je distributienetten aan te leggen, gebruiksklaar te maken en te onderhouden. Ook spoor je storingen op en verhelp je het probleem. Zo zorg je ervoor dat huishoudens en bedrijven blijven draaien. Tijdens de BBL opleiding Eerste monteur laagspanningsdistributie niveau 3 leer je veel over laagspanningsdistributie en ga je in op infratechniek voor het aanleggen van netwerken. Je besteedt extra aandacht aan veiligheid, niet alleen voor jezelf, maar ook voor voorbijgangers en verkeer. Je werkt namelijk vaak op straat of in drukke gebouwen.

In de installatietechniek is een grote behoefte aan geschoold personeel met deze kennis en vaardigheden. Na de opleiding kun je je kennis in praktijk brengen. Je kunt met het diploma dus snel aan de slag als Eerste monteur laagspanningsdistributie.

Ben jij klaar voor de opleiding Eerste monteur laagspanningsdistributie?

Schrijf je dan direct in

Kosten

Je betaalt geen lesgeld voor het volgen van deze opleiding. Ook boeken, modulen en andere leermiddelen zijn voor rekening van Actief Techniek. 

Praktische zaken

Neem bij vragen contact op met een vestiging van Actief Techniek bij je in de buurt.

Aanmelden voor de BBL opleiding Eerste monteur laagspanningsdistributie

Wil jij je graag aanmelden voor deze opleiding of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Schrijf je in

Waarom Actief!

  • Solliciteer binnen 2 minuten
  • Meer dan 50 locaties
  • Je eigen contactpersoon
  • Handige 'Mijn Actief' App
  • Direct aan de slag!