Menu

Infra opleidingen

Opleiding infra stratenmaker

Bij Actief Techniek hebben we trajecten in de infra waarbij wegwerk is inbegrepen. Je leert dan wegen, wateren, oevers, riolen en bestrating aanleggen en onderhouden. Hierdoor ben je breed inzetbaar en kun je aan verschillende projecten meewerken. Daarnaast bieden we je een opleiding in de infra tot stratenmaker waarbij naast grondwerk ook groenvoorziening komt kijken. Ben je geïnteresseerd? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen.

Opleiding infra laagspanning

Ben jij op zoek naar een opleiding waar je energie van krijgt? Dan is de opleiding in de infra tot laagspanning monteur perfect voor jou! Je leert hoe je laagspanningsdistributienetten plaatst, aansluit en in werking stelt. Denk hierbij aan het aansluiten van huisaansluitingen en het plaatsen en aansluiten van openbare verlichting. Je leert hoe je het netwerk monteert, controleert en test. De opleiding in de infra tot laagspanning monteur is een BBL traject dat je volgt bij het Deltion College. De kosten nemen wij voor onze rekening!

Opleiding infra monteur gas, water en warmte

Wanneer je een opleiding in de infra tot monteur gas, water en warmte wilt volgen, heb je bij Actief Techniek de keuze uit de volgende trajecten:

  • Monteur laagspanningsdistributie
  • Monteur gas, water- en warmtedistributie

Dit zijn allebei BBL opleidingen waarbij je één dag per week naar school gaat en vier dagen werkt bij een erkend leerbedrijf. Je leert over vaktechnische onderwerpen maar krijgt ook algemene vakken, zoals Nederlands en rekenen. Vergroot jouw kans op een uitdagende baan en volg een opleiding in de infra tot monteur!

Opleiding infra grondwerker

Lijkt het jou leuk om aan grote projecten mee te werken, zoals het uitzetten van wegen, de aanleg van leidingen en kabels, glasvezel en diepriolering? Kies dan voor een opleiding in infra tot grondwerker. Je leert werken met groot materieel waaronder kranen en shovels. Je wordt niet alleen opgeleid in grondwerk, maar ook in weg- en waterwerk. Naast de opleiding in de infra tot grondwerker vind je ook opleidingen bij Actief Techniek in andere branches, zoals:

Vacatures en ZZP opdrachten

Wij zijn niet alleen een opleider, maar ook een uitzendbureau en een bedrijf dat doet aan ZZP bemiddeling. Daarom vind je naast opleidingen ZZP opdrachten bij Actief ZZP. Dus als jij al bent opgeleid, kun je bij ons gelijk aan de slag. Werk je als ZZP’er en zoek je ZZP opdrachten? Bij Actief ZZP regelen we nieuwe opdrachten voor je én we nemen de administratieve rompslomp van je over.