Menu

Opleiding bouw Groningen

Ben jij het liefst lekker bezig met je handen en schrikt hard werken jou niet af? Dan is een Actief Techniek opleiding in de bouw in Groningen iets voor jou! Je kunt bijvoorbeeld timmerman, metselaar of tegelzetter worden. Waarom zou je een opleiding volgen bij Actief Techniek? Omdat je zelf geen lesgeld hoeft te betalen! Bovendien ontvang je een vergoeding voor de aanschaf van werkkleding en gereedschap. Ben jij gemotiveerd? Dan komen we graag met jou in contact. Je kunt in september of februari starten met onze opleiding in de bouw in Groningen. Ook instromen op een ander moment is in overleg mogelijk.

  • Starten gedurende het jaar
  • Opleiding wordt betaald vanuit Actief Techniek
  • Vergoeding voor werkkleding en gereedschap
  • BBL opleiding: 4 dagen in de week werken, 1 dag naar school

Opleiding bouw Groningen timmerman

Sla jij de spijker altijd op zijn kop? Bekijk dan eens onze opleiding in de bouw in Groningen tot timmerman. Dit is een BBL traject waarbij je werken combineert met leren. Zo weet jij binnen no time:

  • Wat de bouwtechnieken en werkmethodes op de bouwplaats zijn
  • Hoe je beton stort en elementen plaatst
  • Hoe je een bouwwerk uitzet en profielen en kozijnen stelt

Wanneer je de opleiding in de bouw in Groningen als timmerman volgt, gaan we op zoek naar een leerbedrijf dat bij jouw wensen aansluit. Tijdens de opleiding ga je aan de slag in de nieuwbouw en voer je onderhoud en renovatie uit aan bestaande panden.

Opleiding bouw Groningen allround timmerman

Heb je je opleiding tot timmerman niveau 2 afgerond? Dan kun je bij Actief Techniek een opleiding in de bouw in Groningen tot allround timmerman niveau 3 volgen. Je hebt de keuze uit de volgende twee richtingen:

  • Allround Timmerman bouw- en werkplaats
  • Allround Timmerman nieuwbouw

Tijdens je opleiding leer je over de werkorganisatie en het maken van complexe dakconstructies, wand-, vloer- en kolombekistingen, prefab constructies, maatvoeren en stellen. Hierdoor ben je breed inzetbaar. Klinkt dat goed en wil je met onze opleiding in de bouw in Groningen allround timmerman worden? Meld je dan aan via Actief Techniek!

Kun je de opleiding die jij wilt volgen niet vinden bij Actief Techniek? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.