Menu

Metaal opleidingen

Metaal opleidingen

Ben jij geïnteresseerd in techniek, werk je graag met je handen en werk je nauwkeurig? Dan is een Metaal opleiding echt iets voor jou! Een wereld zonder metaal is niet meer voor te stellen. Van schepen, pijpleidingen, bruggen en heftrucks tot auto’s en simpele gebruiksvoorwerpen: je kunt het zo gek niet bedenken of er komt metaal aan te pas!

De vraag naar deze vakmensen in de Metaal & Techniek blijft naar verwachting de komende jaren onverminderd hoog; een kansrijke branche met volop toekomstperspectief dus! Actief Techniek biedt verschillende Metaal leer & werk trajecten aan zodat je naast het volgen van een erkende Metaal opleiding ook verzekerd bent van een passende baan!

 

✓ Je lesgeld wordt betaald door ons

✓ We regelen werkkleding en gereedschap voor je

✓ Eventuele reiskosten worden vergoed

 
Opleidingsaanbod Metaal

Breng jij wat je geleerd hebt het liefst meteen in de praktijk? Kies dan voor een BBL- opleiding. Je gaat één dag per week naar school voor de theorie en de andere dagen ben je (betaald) aan het werk bij een erkend leerbedrijf. Ook bieden we verschillende kortdurende cursussen/ trainingen aan om jezelf verder te ontwikkelen binnen de branche. Hieronder tref je het complete Metaal opleidingsaanbod aan: 

Opleiding BBL: Pijfitter

Onze opleiding BBL Pijpfitter duurt 2 jaar. Eerst ga je 20 dagen (aansluitend) bij ons in de opleidingslocatie bezig. Daarna ga je aan de slag bij één van onze leidingbouw partners. De overige 40 dagen van je opleiding zijn verspreid over 2 jaar. Er zijn meerdere momenten om in te stromen in de BBL Opleiding Pijpfitten per jaar.

Meer informatie


Opleiding Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider zorg jij doormiddel van een goede technische en organisatorische voorbereiding er voor de projecten optimaal verlopen en binnen de gestelde deadlines worden opgeleverd. De opleiding Werkvoorbereider duurt 20 dagdelen en leert jouw in deze korte periode de juiste vaardigheden om dit zelfstandig én succesvol te doen. 

Meer informatie

<< Terug naar het opleidingsoverzicht

 

Wij werken hard aan de uitbreiding van ons opleidingsaanbod! Naast bovenstaande opleidingen, zijn er zeker meer mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen in de branches waarin wij werk bieden. Wil je weten welke opties er voor jou zijn? Neem dan contact met ons op!