Menu

Loodgieter opleiding Groningen

Heb jij het liefst een baan met een breed takenpakket en veel uitdaging? Volg dan een loodgieter opleiding in Groningen bij Actief Techniek. Je gaat aan de slag met alles van het plaatsen van sanitair en onderhouden van waterleidingen tot het repareren van rioleringen en verwarmingsinstallaties. Klinkt goed? Je kunt gedurende hele jaar starten met onze loodgieter opleiding in Groningen. Wij dragen de kosten voor je opleiding, zodat jij je helemaal kunt richten op de opleiding zelf.

  • Je lesgeld wordt betaald door ons
  • Je krijgt een vergoeding voor werkkleding en gereedschap
  • Je volgt een BBL traject: 4 dagen in de week werken, 1 dag naar school
  • Je kunt gedurende het hele jaar starten aan de opleiding

Loodgieter opleiding Groningen BBL

Ja, dat lees je goed; onze loodgieter opleiding in Groningen is een BBL traject. Je gaat vier dagen in de week werken bij een erkend leerbedrijf en één dag naar school. Voor de dagen die je werkt krijg je vanaf de eerste dag salaris. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van een leerbedrijf, dit regelen wij voor je! Hierbij houden we rekening met jouw wensen. Wanneer je een loodgieter opleiding in Groningen BBL gaat volgen, heb je de keuze uit de volgende trajecten:

  • Monteur installatietechniek BBL niveau 2
  • Eerste monteur installatietechniek BBL niveau 3

Loodgieter opleiding niveau 3 Groningen

Wanneer je niveau 2 hebt afgerond, kun je beginnen aan onze loodgieter opleiding niveau 3 in Groningen. Op dit niveau kun je je meer specialiseren, bijvoorbeeld als loodgieter in de woningbouw, utiliteit of werktuigbouwkundige installaties. Doordat jouw kennis zich uitbreidt, kun je ook minder ervaren loodgieters aansturen. Ben je geïnteresseerd in onze loodgieter opleiding op niveau 3 in Groningen? Meld je dan aan! Spreekt onze installatietechniek opleiding je toch niet aan? Kijk dan eens bij de andere opleidingen van Actief Techniek.

Kun je de opleiding die jij wilt volgen niet vinden bij Actief Techniek? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.