Menu

Loodgieter opleiding

Ben jij op zoek naar een baan die elke dag anders is, waarbij je lekker met je handen werkt? Volg dan de loodgieter opleiding bij Actief Techniek. De officiële term voor deze functie is installatiemonteur, omdat er tegenwoordig helemaal geen ‘loodgieten’ meer bij komt kijken. Je gaat je bezighouden met het plaatsen, onderhouden en repareren van sanitair, waterleidingen, rioleringen en verwarmingsinstallaties. De voordelen van een loodgieter opleiding bij Actief Techniek zijn:

  • Je lesgeld wordt betaald door ons
  • Je krijgt een vergoeding voor werkkleding en gereedschap
  • Je volgt een BBL traject: 4 dagen in de week werken, 1 dag naar school
  • Je kunt gedurende het hele jaar starten aan de opleiding

Loodgieter opleiding mbo

Het enige dat je nodig hebt om onze loodgieter opleiding op mbo niveau te kunnen volgen, is een (vmbo-)diploma. Ook vinden we het belangrijk dat je gemotiveerd bent. Spreekt onze installatietechniek opleiding jou toch niet aan? Dan kun je ook een andere opleiding via Actief Techniek volgen. Elk traject is - net zoals de loodgieter opleiding - op mbo niveau. Je gaat vier dagen in de week werken en één dag naar school. Het leerbedrijf regelen wij voor je!

Loodgieter opleiding volwassenen

Ga je een studie kiezen of wil je je laten omscholen? Je kunt het hele jaar door starten aan onze loodgieter opleiding voor volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar. Je hebt de keuze uit twee trajecten, afhankelijk van je huidige niveau:

  • Monteur installatietechniek BBL niveau 2
  • Eerste monteur installatietechniek BBL niveau 3

Voor de dagen die je werkt ontvang je vanaf de eerste dag salaris. Omdat de kosten voor je opleiding door ons worden gedragen, kun jij je helemaal richten op de opleiding zelf. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan!

Kun je de opleiding die jij wilt volgen niet vinden bij Actief Techniek? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.