Menu

Afval & Recycling

Werken in de Afvalbranche

Wij hebben verschillende vacatures door heel Nederland in de Afvalbranche. Samen met jou kijken wij naar een passende vacature in de Afvalbranche op een locatie bij jou in de buurt. Binnen de Afvalbranche hebben wij een gevarieerd aanbod in functies. Denk bijvoorbeeld aan functies; belader, milieustraat medewerker of chauffeur. Daarnaast kan je bij al onze klanten kosteloos jouw C-rijbewijs incl. code 95 behalen!


Inhouse Afval & Recycling locaties 

 

Direct naar de afvalbranche vacatures

 

Waarom werken in de Afvalbranche?

Als medewerker in de Afvalrecycling heb je goede arbeidsvoorwaarden. Wij hebben de voordelen van het werken als vuilnisman, -vrouw, chauffeur van een vuilniswagen of medewerker op de milieustraat voor je op een rijtje gezet:

  • Hoge baanzekerheid én goed salaris;
  • Aantrekkelijke werktijden: je werkt in dagdiensten en hebt de mogelijkheid in het weekend te werken; 
  • Werk in de buurt: we bieden werk in de afvalbranche op meerdere locaties in Nederland = altijd werk in de buurt waar je aan de slag kunt;
  • Kosteloze opleiding: heb je nog niet de juiste kennis om aan de slag te gaan? Op veel locaties is het mogelijk om een kosteloze opleiding te volgen;
  • Bijdragen aan een schone toekomst: jouw werk houdt het land netjes en schoon.

 

Vacatures

 

De verschillende functies

Binnen de afvalbranche bieden wij drie verschillende functies , namelijk:

  • Chauffeur: Als chauffeur van een vuilniswagen ben je de vertegenwoordiger van netheid en efficiëntie op de wegen. Je bent een expert in het veilig en effectief manoeuvreren van een grote truck door de straten, waarbij je niet alleen afval ophaalt, maar ook bijdraagt aan het behoud van een schone en gezonde omgeving voor de gemeenschap. Jouw werk is essentieel om onze leefomgeving mooi en leefbaar te houden.
  • Belader: als belader op een vuilniswagen ben je een AfvalHeld! Jij bent degene die het afval verzamelt en in de wagen gooit, waardoor de buurt schoon en netjes blijft. Je bent een belangrijk onderdeel van het team dat ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt en dat de straten er spic en span uitzien.
  • Milieustraatmedewerker: Als milieustraatmedewerker ben je de 'groene goeroe' van de buurt! Je bent als een gids voor duurzaamheid en recycling, waar mensen naartoe komen met hun materialen om te zorgen voor een milieubewuste toekomst. Met een glimlach help je anderen bij het sorteren en recyclen van hun spullen, en je bent een essentiële schakel in het streven naar een schonere en groenere omgeving voor ons allemaal.
  • Medewerker reiniging: Een medewerker reiniging ook wel groen medewerker of hovenier genoemd, is een echte buitenheld! Dagelijks tover je saaie plekken om tot prachtige groene oases. Je plant bomen, struiken en bloemen, snoeit heggen tot ze weer strak in de bladeren zitten en zorgt ervoor dat elk stukje groen er piekfijn uitziet. Met jouw groene vingers en creatieve geest maak je parken, tuinen en plantsoenen die mensen laten glimlachen. Daarnaast werk je met allerlei gereedschap en machines, van harken tot grasmaaiers, en geniet je van elke dag in de frisse buitenlucht. Als groen medewerker maak je de wereld letterlijk een stukje mooier!