Menu

Groen opleidingen

Groen opleidingen

Ben jij een aanpakker en houd je ervan om in de buitenlucht te zijn? Dan is een Groen opleiding echt iets voor jou! Wij bieden verschillende opleidingstrajecten aan binnen de Groen sector. Of je nu aan het begin van je carrière staat of je wilt je verder ontwikkelen binnen Groen; er is voor ieder wat wils! Lees dus snel verder...

✓ Je lesgeld wordt betaald door ons

✓ We regelen werkkleding en gereedschap voor je

✓ Eventuele reiskosten worden vergoed


Opleidingsaanbod Groen

Breng jij wat je geleerd hebt het liefst meteen in de praktijk? Kies dan voor een BBL- opleiding. Je gaat één dag per week naar school voor de theorie en de andere dagen ben je (betaald) aan het werk bij een erkend leerbedrijf. Ook bieden we verschillende kortdurende cursussen/ trainingen aan om jezelf verder te ontwikkelen binnen de branche. Hieronder tref je het complete Groen- opleidingsaanbod aan : 


Opleiding BBL: Medewerker Hovenier

Ben jij werkzaam in het Groen en wil jij je graag verder ontwikkelen tot Medewerker Hovenier? Dan ben je bij Actief aan het juiste adres!

Meer informatie


Opleiding: Vakbekwaam Hovenier (VHG Branche-opleiding) 

Wil jij werken in de groenvoorziening als Hovenier, maar heb jij nog niet de juiste papieren om aan de slag te gaan? Volg dan de VHG Branche-opleiding tot Vakbekwaam Hovenier via Actief.

Meer informatie


Opleiding: Assistent Infra - Groen (8 weken)

Wil jij je (om)scholen in de Infra- of Groenbranche? In onze 4-weekse opleiding Assistent Infra - Groen, met aansluitend een stageperiode van 4 weken, leer jij de basistechnieken die komen kijken bij het werken in de GWW (grond-, weg- en waterbouw) en het werken in de groenvoorziening. 

Meer informatie

Terug naar het opleidingsoverzicht