Menu

Groen opleidingen

Groen opleiding BBL

Breng jij wat je geleerd hebt het liefst meteen in de praktijk? Kies er dan voor een groen opleiding BBL te volgen. Hierbij ga je één dag in de week naar school en de andere dagen werk je bij een erkend leerbedrijf. Je leert onder andere:

  • Tuinen en parken aanleggen en onderhouden
  • Gereedschap en machines gebruiken en onderhouden
  • Struiken en bomen snoeien
  • Plantenkennis

Klinkt dat goed en kun je niet wachten om te beginnen met je groen opleiding BBL? Kom dan langs voor een gesprek bij één van onze vestigingen!

Groen opleiding volwassenen

Bij Actief Techniek bieden we onze groen opleiding aan voor volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar. Vaak gelden er toelatingsvoorwaarden, zoals in het bezit zijn van een VMBO diploma. Maar je vindt bij ons ook trajecten waarbij het vooral belangrijk is dat jij geïnteresseerd bent in groenvoorziening. We geven je graag een kans om je te ontwikkelen. De groen opleiding voor volwassenen en jongeren start regelmatig. Voor je het weet kun jij beginnen aan een nieuwe uitdaging!

Groen opleiding met baangarantie

Er is veel vraag naar vakmensen in de groenbranche. Daarom kunnen we je bij Actief Techniek een groen opleiding bieden met baangarantie. Je kunt kiezen uit:

  • Tuin, park en landschap BBL niveau 2
  • Tuin, park en landschap BBL niveau 3
  • Branche-opleiding groen

Bij de BBL opleidingen krijg je naast vaktechnische onderwerpen ook algemene vakken waaronder Nederlands en rekenen. De branche-opleiding is een avondstudie waarbij de vaktechniek centraal staat. Wil je meer weten over onze groen opleiding met baangarantie? Neem dan gerust contact met ons op.

Groen opleiding tuin, park en landschap

Wil jij graag hovenier worden? Kies er dan voor de groen opleiding tuin, park en landschap te volgen via TerraNext. Dit is een BBL traject met baangarantie. Je komt uiteindelijk te werken bij bijvoorbeeld een hoveniersbedrijf, landschapsbeheer of waterschappen. De groen opleiding tuin, park en landschap niveau 2 duurt 2 jaar; over niveau 3 doe je 3 jaar. Je kunt bij Actief Techniek ook opleidingen volgen in andere branches, zoals:

Vacatures en ZZP opdrachten

Niet alleen voor een opleiding zit je goed bij ons. Als jij al opgeleid bent, kun je gelijk reageren op vacatures bij Actief Techniek. Het komt daarnaast veel voor dat bij één van onze klanten een ZZP’er gezocht wordt. Ben jij geïnteresseerd in onze ZZP opdrachten? Laat het ons weten, want wij regelen ZZP bemiddeling. Dit betekent dat wij het binnenhalen van opdrachten en de administratieve rompslomp voor onze rekening nemen, zodat jij je kunt focussen op wat belangrijk is: lekker je handen uit de mouwen steken!