Menu

Elektromonteur opleiding Hengelo

Ben jij geïnteresseerd in hoe elektrische installaties en apparaten werken en lijkt het je uitdagend om hier je baan van te maken? Dan is de elektromonteur opleiding in Hengelo bij Actief Techniek echt iets voor jou! Omscholen is gemakkelijk omdat dit een BBL traject is; je gaat vier dagen in de week aan het werk en één dag naar school. Voor de dagen die je werkt ontvang je gelijk salaris. Waarom een elektromonteur opleiding in Hengelo volgen bij Actief Techniek? Wij betalen je lesgeld en je ontvangt van ons een vergoeding voor werkkleding en gereedschap.

  • Vier dagen werken, één dag naar school
  • Lesgeld wordt betaald door Actief Techniek
  • Vergoeding voor werkkleding en gereedschap

Elektromonteur opleiding Hengelo volwassenen

Er komen verschillende onderdelen aan bod tijdens je elektromonteur opleiding in Hengelo voor volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar. Zo leer je technische tekeningen lezen met basisschakelingen en symbolen die hierbij horen. Ook word je opgeleid om data-communicatiesystemen te installeren. Je leert hoe schakel- en verdeelrichtingen werken. Bij onze elektromonteur opleiding in Hengelo voor volwassenen staat veiligheid voorop. Dit is dan ook een groot onderdeel van je scholing.

Elektromonteur opleiding Hengelo niveau 3

Het mooie aan een opleiding via Actief Techniek is dat jouw ontwikkeling bij ons voorop staat. Daarom bieden we je niet alleen niveau 2, maar ook onze elektromonteur opleiding in Hengelo op niveau 3. Je hebt de keuze uit twee trajecten:

  • Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen
  • Eerste monteur elektrotechnische installaties woning en utiliteit

Naast onze elektromonteur opleiding in Hengelo op niveau 3 kun je ook een installatietechniek opleiding op hetzelfde niveau doen. Ben je geïnteresseerd in één van onze opleidingen? Meld je dan aan!

Kun je de opleiding die jij wilt volgen niet vinden bij Actief Techniek? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.