Menu

Elektromonteur opleiding Groningen

Ben jij praktisch ingesteld en kun je nauwkeurig werken? Dan is de elektromonteur opleiding in Groningen bij Actief Techniek jou op het lijf geschreven! In no time leer je de vaktechnische kennis en breng je deze meteen in de praktijk. Je volgt namelijk een BBL traject, waarbij je vier dagen in de week werkt en één dag naar school gaat. Hét grote voordeel van een elektromonteur opleiding in Groningen volgen bij Actief Techniek is dat wij je lesgeld betalen. Ook ontvang je van ons een vergoeding voor werkkleding en gereedschap.

  • Vier dagen in de week werken, één dag naar school
  • Lesgeld wordt betaald door Actief Techniek
  • Vergoeding voor werkkleding en gereedschap

Elektromonteur opleiding Groningen volwassenen

Je kunt het hele jaar door instromen bij onze elektromonteur opleiding in Groningen voor volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar. Ben jij gemotiveerd voor deze opleiding? Dan geven we je graag een kans. Tijdens de opleiding bij Actief Techniek leer je onder andere hoe je elektra, brandmeldinstallaties en datanetwerken moet aanleggen. Naast een elektromonteur opleiding in Groningen voor volwassenen kun je bij ons ook een andere installatietechniek opleiding volgen, zoals monteur of eerste monteur installatietechniek.

Elektromonteur opleiding Groningen BBL

Een groot voordeel van onze elektromonteur opleiding in Groningen is dat dit een BBL traject is. Vanaf de eerste dag ontvang je salaris voor de dagen die je werkt. Dit maakt omscholen leuk en gemakkelijk! Je hebt de keuze uit verschillende trajecten:

  • Monteur elektrotechnische installaties BBL niveau 2
  • Eerste monteur elektrotechnische installaties BBL niveau 3

Bij Actief Techniek regelen we een passend leerbedrijf voor je, wanneer je onze elektromonteur opleiding in Groningen BBL gaat volgen. We hebben een zeer uitgebreid netwerk met interessante bedrijven. Ontdek het zelf en meld je aan!

Kun je de opleiding die jij wilt volgen niet vinden bij Actief Techniek? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.