Menu

Elektromonteur opleiding Emmen

Houd jij het hoofd koel onder (elektrische) spanning? Dan is de elektromonteur opleiding in Emmen bij Actief Techniek perfect voor jou! Je leert onder andere hoe je elektra, brandmeldinstallaties of datanetwerken moet aanleggen. Klinkt goed? We maken het nog beter voor je. Bij Actief Techniek betalen we het lesgeld voor je elektromonteur opleiding in Emmen. Ook fijn: je krijgt een vergoeding voor de werkkleding en de gereedschappen die je nodig hebt.

  • Vier dagen in de week werken, één dag naar school
  • Lesgeld wordt betaald door Actief Techniek
  • Vergoeding voor werkkleding en gereedschap

Elektromonteur opleiding Emmen niveau 3

Heb je niveau 2 afgerond? Dan kun je beginnen aan de elektromonteur opleiding in Emmen op niveau 3. Je hebt de keuze uit de volgende trajecten:

  • Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen
  • Eerste monteur elektrotechnische installaties woning en utiliteit

Het ligt er maar net aan wat je voorkeur heeft; of je liever werkt met industriële apparatuur of installaties in woningen en bedrijven. Vind je het lastig om een traject te kiezen voor onze elektromonteur opleiding in Emmen niveau 3? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn gespecialiseerd in de technische sector. Hierdoor kunnen we jou goed helpen met het vinden van een passende opleiding.

Elektromonteur opleiding Emmen BBL

Vaktechnische kennis leer je natuurlijk veel sneller wanneer je het meteen in de praktijk kunt brengen. Daarom is onze elektromonteur opleiding in Emmen een BBL traject. Dit houdt in dat je vier dagen in de week werkt en één dag naar school gaat. Bijkomend voordeel is dat je gelijk salaris ontvangt voor de dagen die je werkt. Spreekt dit je aan, maar volg je liever een andere BBL opleiding via Actief Techniek? Dat kan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze installatietechniek opleiding. Voor al onze trajecten - dus ook onze elektromonteur opleiding in Emmen BBL - geldt dat we een passend leerbedrijf voor je regelen. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan voor een opleiding!

Kun je de opleiding die jij wilt volgen niet vinden bij Actief Techniek? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.