Menu

Elektromonteur opleiding

Lijkt het jou leuk om te leren hoe je elektra, brandmeldinstallaties of datanetwerken moet aanleggen? Dan is de elektromonteur opleiding bij Actief Techniek iets voor jou! Je begint aan een BBL traject waarbij je vier dagen in de week werkt en één dag naar school gaat. Voor de dagen die je werkt, ontvang je direct salaris. Ook hoef je je geen zorgen te maken om het lesgeld, bij Actief Techniek betalen we dit voor je. Daarnaast ontvang je een vergoeding voor werkkleding en benodigde gereedschappen. Nog even de belangrijkste punten op een rijtje wat betreft onze elektromonteur opleiding:

  • Vier dagen in de week werken, één dag naar school
  • Lesgeld wordt betaald door Actief Techniek
  • Vergoeding voor werkkleding en gereedschap

Elektromonteur opleiding volwassenen

Wil je starten aan onze elektromonteur opleiding voor volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar? Dat kan het hele jaar door! Voor deze opleiding bij Actief Techniek is het belangrijk dat je praktisch en nauwkeurig kunt werken. Het grootste deel van je scholing bestaat uit onderwijs in vaktechnische onderwerpen. Daarnaast volg je algemene vakken, zoals Nederlands en rekenen. Wanneer je een elektromonteur opleiding voor volwassenen gaat volgen bij Actief Techniek, regelen wij een passend leerbedrijf voor je.

Word je liever installatiemonteur in plaats van elektromonteur? Dan kun je er ook voor kiezen een installatietechniek opleiding te volgen via Actief Techniek.

Elektromonteur opleiding niveau 3

Naast een opleiding op niveau 2 kun je bij ons ook een elektromonteur opleiding op niveau 3 volgen. Je hebt de keuze uit de volgende trajecten:

  • Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen
  • Eerste monteur elektrotechnische installaties woning en utiliteit

Er zit redelijk veel overlap in deze trajecten, alleen is de eerste meer gericht op industriële apparatuur en de tweede op woningen en bedrijven. Je leert onder andere hoe je datanetwerken, beveiligingsinstallaties en verkeerslichten moet onderhouden. Klinkt goed? Meld je dan aan voor onze elektromonteur opleiding niveau 3!

Kun je de opleiding die jij wilt volgen niet vinden bij Actief Techniek? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.