Menu

Actief Actueel

Kies een categorie

Ongelukken voorkomen? 5 dingen die je níet moet doen!

16 November 2018

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker als je een pechvogel bent! Daarom geven we 5 voorbeelden van dingen die je juist níet moet doen op de werkvloer.

Pensioen opbouwen als uitzendkracht

18 October 2018

Bouw je als uitzendkracht pensioen op? Zo ja, hoeveel dan? En hoe werkt dat precies? Dit zijn vragen die elke flexkracht zich vast wel eens heeft gesteld. Hier geven we antwoord.

De arbeidstijdenwet

15 October 2018

Vraag jij je wel eens af; ‘hoeveel uren mag ik nou eigenlijk werken’, ‘hoelang heb ik pauze’ en ‘wat zijn mijn rechten met werktijden.’ Wij zetten het voor je op een rijtje.

Quiz: Welke superheld ben jij op je werk?

8 October 2018

Alle flexkrachten zijn in onze ogen superkrachten! Ben jij benieuwd op welke superheld jij lijkt op de werkvloer? Maak dan nu de test!

Ziek worden op vakantie, wat nu?

5 October 2018

Stel je wordt ziek op vakantie, wat doe je nu? Wie moet je bellen en hoe zit dat nou als je uitzendkracht bent? Hier lees je het.

Zo springt jouw sollicitatie eruit tijdens dé sollicitatiemaand

12 September 2018

September is dé sollicitatiemaand: tijd om weer aan de bak te gaan! Zo spring jij eruit in het hoogseizoen onder de sollicitaties.

De FlexAcademy van Actief Werkt!

9 September 2018

Al jaren biedt Actief Werkt! taalopleidingen aan. Maar hoe worden die ervaren? Lees hier het verhaal van Mona Lisa, een flexcollega die onze Nederlandse taalcursus volgt.

Maak je werk leuker met deze 6 tips!

17 August 2018

Het is een feit dat je een groot deel van je leven doorbrengt op je werk. Dan kun je het beter leuker maken, toch?

3 redenen waarom jij een onmisbare held bent!

10 August 2018

Vaak worden banen als vuilnisman, hovenier of stratenmaker niet gezien als een belangrijke schakel, totdat ze wegvallen en mensen zich realiseren dat het eigenlijk toch helden beroepen zijn!

Kies een categorie