Menu

Actief Actueel

Kies een categorie

Cumulatiegrond maakt ontslag makkelijker

24 September 2019

Met ingang van de WAB wordt ontslag mogelijk door het combineren van meerdere (onvoldragen) ontslaggronden ( c t/m h) . De optelsom van deze ontslaggronden wordt de cumulatiegrond genoemd.

Waarom kiezen wij een Superkracht?

17 September 2019

Voor de derde keer kiezen wij de Superkracht van het jaar. Het draait allemaal om waardering voor uitzendkrachten. Wie is de beste uitzendkracht van 2019?

Nieuwe cao voor uitzendkrachten

23 August 2019

Hier lees je wat de belangrijkste gevolgen zijn van de nieuwe cao voor uitzendkrachten.

Melissa maakt haar droom waar en wordt chauffeur

22 August 2019

Melissa werkt als vrachtwagenchauffeur! Dat werd ze niet zomaar van de een op de andere dag. Hier lees je haar verhaal.

Werk jij binnen? Zoek de buitenlucht op!

16 August 2019

We weten allemaal dat buitenlucht gezond is. Maar hoe zorg je er voor dat je genoeg buitenlucht krijgt, ook op je werkdag?

10 tips om fit en gezond te worden en te blijven

8 August 2019

Het valt niet mee om fit en gezond te blijven naast je drukke baan. Wij zetten 10 tips voor je op een rij. Laat je motiveren!

Oproepkrachten eerder oproepen

8 August 2019

Als werkgever dient u vanaf 2020 een oproepkracht tenminste vier dagen van tevoren op te roepen voor werk. Bent u te laat? Dan is de oproepkracht niet verplicht een gehoor te geven aan uw oproep

Ketenregeling van 2 naar 3 jaar

8 August 2019

Met de ingang van de WAB mag u als werkgever langer gebruik maken van tijdelijke contracten. De duur van de maximale periode van opeenvolgende tijdelijke contracten (de ketenregeling) wordt verlengd van twee naar drie jaar.

Transitievergoeding vanaf eerste werkdag

8 August 2019

Vanaf januari 2020 bent u verplicht om een transitievergoeding te betalen, ongeacht hoe lang de werknemer bij u in dienst is. Zelfs als de overeenkomst in de proeftijd wordt beëindigd.

Kies een categorie