Menu

Actief Actueel

Kies een categorie

10 tips om fit en gezond te worden en te blijven

8 augustus 2019

Het valt niet mee om fit en gezond te blijven naast je drukke baan. Wij zetten 10 tips voor je op een rij. Laat je motiveren!

Oproepkrachten eerder oproepen

8 augustus 2019

Als werkgever dient u vanaf 2020 een oproepkracht tenminste vier dagen van tevoren op te roepen voor werk. Bent u te laat? Dan is de oproepkracht niet verplicht een gehoor te geven aan uw oproep

Ketenregeling van 2 naar 3 jaar

8 augustus 2019

Met de ingang van de WAB mag u als werkgever langer gebruik maken van tijdelijke contracten. De duur van de maximale periode van opeenvolgende tijdelijke contracten (de ketenregeling) wordt verlengd van twee naar drie jaar.

Transitievergoeding vanaf eerste werkdag

8 augustus 2019

Vanaf januari 2020 bent u verplicht om een transitievergoeding te betalen, ongeacht hoe lang de werknemer bij u in dienst is. Zelfs als de overeenkomst in de proeftijd wordt beëindigd.

Nieuwe cao voor uitzendkrachten

8 augustus 2019

Met de nieuwe cao voor uitzendkrachten komen er gelijke cao-afspraken voor de gehele sector. Per 1 september zal in de huidige cao van de ABU en de NBBU een aantal wijzigen worden doorgevoerd.

Werk jij fit en gezond?

4 juli 2019

Fulltime werken en toch een gezonde levensstijl hebben? Het kan! Wij helpen je op weg.

Dit vieren we op 1 mei

29 april 2019

1 mei is Dag van de Arbeid. Maar weet je eigenlijk wel waarom we dit vieren? Hier lees je het verhaal achter 1 mei.

Heb jij meer dan één baan?

27 februari 2019

Als je meer dan één baan hebt, heeft dat gevolgen voor je loonbelasting. Je mag maar bij één baan loonheffingskorting krijgen namelijk. We leggen het uit.

Onderweg in de sneeuw? Dit is handig om te weten.

22 januari 2019

Echt winters weer is best zeldzaam in Nederland. Met onze tips ben je goed voorbereid als je met je auto over de gladde besneeuwde wegen rijdt.

Kies een categorie