Menu

Actief Actueel

Kies een categorie

Dit vieren we op 1 mei

1 May 2022

1 mei is Dag van de Arbeid. Maar weet je eigenlijk wel waarom we dit vieren? Hier lees je het verhaal achter 1 mei.

Komt uw uitzendkracht in aanmerking voor energietoeslag?

21 April 2022

Huishoudens met een inkomen van € 2.070 per maand of lager komen mogelijk in aanmerking voor een energietoeslag. Deze toeslag helpt huishoudens met de stijgende energierekening.

Onderweg zijn we offline

28 March 2022

In de auto, op de fiets of op de scooter, telefoongebruik achter het stuur kan zorgen voor levensgevaarlijke situaties. Dat geldt voor diegene die de telefoon gebruikt, maar ook voor de andere verkeersdeelnemers. Hoe komt het dat we toch onze telefo

5 trends in Uitzendland!

24 March 2022

De Nederlandse uitzendbranche verandert de komende jaren stevig. We zien verschillende trends die ons uitdagen opnieuw naar uitzendwerk te kijken. Die trends bieden ook kansen! Lees in dit nieuwste rapport de 5 belangrijkste trends die wij signaleren

Exclusieve samenwerking met Verwater Industrial Services

7 February 2022

Verwater Industrial Services Noord Oost en Actief Techniek werken exclusief samen voor productie-uitbreiding en grootschalig onderhoud van Teijin.

Voel jij je veilig op de werkvloer?

1 November 2021

Je veilig voelen op de werkvloer is belangrijk. Je fysieke veiligheid, maar ook dat je geen last hebt van ongewenst gedrag. Wat als het je toch overkomt?

Buitensluiten, pesten en intimidatie op de werkvloer

26 October 2021

Als er binnen een bedrijf gepest wordt, is dat voor iedereen slecht. Wij zetten het onderwerp op de kaart, want een veilige werkomgeving vinden wij superbelangrijk.

Wat kun je doen als je last hebt van pesten en intimidatie op je werk?

26 October 2021

Buitensluiten, pesten en intimidatie; wat doe je als het jou overkomt? Wij geven je tips.

Veilig werken met PBM's

25 August 2021

Bij Actief werken we veilig. Dit betekent dat we er alles aan doen om arbeidsrisico’s op de werkvloer te beperken. Het gebruik van PBM’s is de meest directe manier om arbeidsrisico's te verminderen.

Kies een categorie