Menu

Waarom je bij Royal FloraHolland wil werken

29 October 2017 - Silvie van den Berg

We werken samen met mooie opdrachtgevers. Bijzonder trots zijn we op de samenwerking met Royal FloraHolland, alias 'de' Bloemenveiling. Op de locaties in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg verzorgen we al jarenlang en met veel succes de inzet van bloemverdelers en logistiek medewerkers. Een internationale 'booming business', dynamisch en fleurig!

Samen met Royal FloraHolland zijn onze teams op locatie continu bezig met het verbeteren van betrouwbare productiviteit. Het op orde brengen van de prestaties binnen Logistiek is één van de prioriteiten voor 2018. Daarvoor zijn meer logistieke collega's nodig. We werven vrijwel continu. Daarbij werkt Actief Werkt! intensief samen met Olympia. Er werken in totaal zo'n 400 medewerkers per dag via Actief Werkt!.

Royal FloraHolland

Naar meer zekerheid
De dynamiek van Royal FloraHolland vraagt een hoge mate van flexibiliteit. De inzet van flexkrachten past daarbij. Toch wil dat niet zeggen dat er voor hen geen kansen zijn op langere termijn. Het komend jaar krijgen maar liefst 150 flexkrachten een vast contract. De eerste veertig medewerkers hebben hun contract inmiddels al ontvangen. Een mooi voorbeeld van hoe flexwerk een opstap kan zijn naar een vaste baan, naar zekerheid.

In Aalsmeer feliciteerden de teammanagers van de afdeling 'Bloemen' uitzendkrachten met een contract voor onbepaalde tijd. David Otten, teammanager, feliciteerde de nieuwe vaste krachten met hun contract: "We zijn enorm  trots op jullie! En jullie mogen er ook trots op zijn dat jullie hier nu staan, want jullie zijn gekozen uit heel veel aanmeldingen."

Allemaal cadeautjes
Kersverse vaste kracht Gerdie Bakker: "Voor mij voelt het als thuiskomen. Ik heb eerder op al diverse plekken binnen de veiling gewerkt in Aalsmeer. De laatste twee jaar als uitzendkracht, maar nu gelukkig weer met een vast contract." Ook Ernest van den Broek is enthousiast: "Het is mooi om een schakeltje te zijn in een wereldbedrijf dat in zo'n mooie industrie werkt. We verdelen immers allemaal cadeautjes." Ook Marcel de Kruijf is blij dat hij erbij zit: "Na eerst voor een andere veiling te hebben gewerkt en daarna een eigen bloemenzaak te hebben gehad, mag ik nu bij Royal FloraHolland werken. Bloemen zijn echt mijn passie."

Ook in Rijnsburg en Naaldwijk ontvingen vorige week uitzendkrachten hun contract. Frans Paas, teammanager Logistiek in Naaldwijk: "Een leuk moment, waarbij we onze dankbaarheid naar de nieuwe vaste krachten hebben geuit. Hun inzet, kwaliteiten, resultaten, ambitie en motivatie zorgden ervoor dat juist zij gekozen zijn uit alle 106 kandidaten."

Synergie
Nathalie ten Veen is klantmanager bij Actief Werkt! en onder andere verantwoordelijk voor de dienstverlening bij Royal  Nathalie ten VeenFloraHolland en bij Vebego Airport Services op Schiphol. Zij is enthousiast: "Twee dingen gaan hand in hand: prachtige kansen voor flexkrachten, én betrouwbare continuïteit voor Royal FloraHolland. Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor!"

 Meer weten? Neem dan contact op met Nathalie via nathalie.tenveen@actiefwerkt.nl