Menu

Succesvolle bemiddeling van Dávid Bányai

8 May 2023 -

KCB is als organisatie verantwoordelijk voor de inspectie van alle import en export in versproducten zoals groenten, fruit, snijbloemen en potplanten. En, zo zeggen zij zelf, waren toe aan flinke verandering in de bedrijfsvoering. Na zorgvuldig en persoonlijk contact met Dávid bleek hij een zeer goede kandidaat voor KCB, dankzij zijn ervaring in verandermanagement én zoektocht naar een werkgever met ambities om een duurzame nieuwe weg in te slaan.


Irina den Hartog, van Actief Werkt! Select, maakte de match tussen de twee. Na de intake wist zij de behoeften van KCB goed aan te voelen en maakte ze contact met Dávid. 

Dávid over de bemiddeling: ‘Het contact met Irina was vanaf het begin heel open en heerlijk. Ik heb onze interactie echt als wederzijds ervaren. En bedoel daarmee dat ze niet alleen zoekende was naar een goede match voor KCB maar ook echt geïnteresseerd was in zaken die voor mij als persoon belangrijk zijn. Zo hebben we met elkaar een heldere context geschept waardoor KCB precies wist wie ze met mij in huis haalde en wist ik welke taak voor mij lag wanneer ik zou starten in de functie van Operations Manager.


KCB is van huis uit redelijk traditioneel maar wist wel dat ze toe waren aan verandering. Een schone taak die mij op het lijf geschreven is aangezien ik met mijn achtergrond ervaring heb in bedrijven waar verandering vrijwel de enige constante is. De gemene deler die Irina als geen ander wist aan te voelen is de zorgvuldigheid die gemoeid gaat met een goed en blijvend veranderproces. Veel aandacht, tijd en geduld is nodig om zaken in beweging te brengen. Waardoor transformaties blijvend zijn en geadopteerd worden van hoog tot laag en vice versa. Hoewel het zo hoort, zie je dat dit niet altijd het geval is in de wereld van verandermanagement. Snel-, en vluchtigheid zijn eerder regel dan uitzondering in het vakgebied. De link tussen mijzelf en een organisatie als KCB is dus zeker niet voor de hand liggend maar wél heel erg welkom. Zo blijkt na een succesvolle start een klein kwartaal geleden.’

Aldus Dávid Bányai, Operations Manager bij Kwaliteitscontrole Bureau Nederland.