Menu

Een onvergetelijk weekend in Alicante met Actief Werkt!

3 June 2024 - Teddi van Bilsen

Bij Actief Werkt! geloven we dat hard werken en plezier hand in hand gaan. Daarom vierden we ons gezamenlijk succes van 2023 met een weekendje weg. Dit jaar was Alicante onze bestemming, en het was een ervaring om nooit te vergeten!

Vrijdag: Aankomst en Welkomstborrel

Op vrijdagavond arriveerden we vol enthousiasme in het prachtige Alicante. De sfeer zat er meteen goed in tijdens onze welkomst party, waar we met een drankje in de hand toostten op onze behaalde doelstellingen. Het was de perfecte start van een fantastisch weekend.

Zaterdag: Avontuur en Feest

Zaterdag begon met een heerlijke boottocht naar het idyllische Tabarca Island. We genoten van een lunch aan boord, met onze fantastische DJ. De middag vulde zich met ontspanning en plezier, waarna we 's avonds een feestelijk diner en een spetterend feest hadden. Dansen, lachen en samen vieren! Tijdens het diner zijn er een aantal collega’s in het zonnetje gezet en kregen zij het limited Edition Actief Werktplezier T-shirt. 

Zondag: Vrije Tijd en Genieten

Zondag stond in het teken van vrije tijd. We genoten van de zon, het strand en het heerlijke eten dat Alicante te bieden heeft. Of je nu koos voor een ontspannende dag op het strand of een ontdekkingstocht door de stad, er was voor ieder wat wils.

Samen succes vieren!

Bij Actief Werkt! zijn we trots op onze titel Great Place to Work, en dit weekend was daar een perfect voorbeeld van. Het vieren van onze successen in Alicante bracht ons nog dichter bij elkaar en gaf de energie en motivatie om samen nieuwe doelen te bereiken. Dankzij de geweldige sfeer en de prachtige omgeving van Alicante werd dit weekend een onvergetelijke viering van onze gezamenlijke inspanningen en prestaties. We zijn weer volledig opgeladen om ook van de rest van 2024 een succes te maken!