Menu

Een actieve aftrap van het nieuwe jaar!

13 February 2024 - Teddi van Bilsen

Samen met 325 collega’s trapten we het jaar af met ons jaarlijkse Kick-off event. Het was een avond vol energie, inspiratie en teamspirit. Dit keer kozen we niet voor de standaard setting; we bevonden ons te midden van de sportieve en dynamische atmosfeer van het KNVB in Zeist. Voor het eerst in lange tijd vond het evenement weer live plaats, waardoor de teamgeest en verbondenheid nog meer aanwezig was dan ooit tevoren. Met het KNVB in Zeist als sportieve ambiance is de toon gezet: De Actief collega’s gaan in 2024 weer scoren!

De aftrap: Actief gaat in 2024 weer scoren

Onze directieleden gaven de aftrap door verschillende onderwerpen aan te snijden die de koers van ons bedrijf voor het komende jaar zullen bepalen. Van strategische doelen tot het belang van samenwerking, elk onderwerp werd behandeld met een duidelijke visie op het bevorderen van groei en succes voor de hele organisatie.

Gastspreker Erben Wennemars

Eén van de hoogtepunten van de avond was ongetwijfeld de toespraak van topsporter Erben Wennemars, die ons meenam op een inspirerende reis door zijn carrière en persoonlijke overtuigingen. Zijn boodschap resoneerde diep in de zalen van de KNVB Zeist: "Winnen ten koste van alles geeft niet hetzelfde gevoel als samen winnen. Een topprestatie bereik je niet alleen, maar Met Elkaar."

De Actief sfeer

De sfeer tijdens het evenement was weer ‘op z’n Actiefs’, namelijk met veel positiviteit, enthousiasme en humor. De interactie tussen collega's, het uitwisselen van ideeën en het versterken van de onderlinge banden creëerden een gevoel van saamhorigheid. Het live aspect van het evenement bracht een extra dimensie, waardoor de persoonlijke connectie tussen collega's werd versterkt.

Een dag niet gelachen is een dag niet Actief!

Collega's hadden de kans om stille helden aan te dragen, degenen die het werkplezier het afgelopen jaar naar een hoger niveau tilden. De bekendmaking van de collega’s met de A-factor zorgde voor spanning, want de welverdiende A-factor winnaars kregen een T-shirt toegeschoten met de ‘T-shirt Shooter’. De collega’s kregen een Limited Edition ‘Actief Werkt! T-shirt’ met opdruk: ‘Een dag niet gelachen is een dag niet Actief’. De A-factor geeft een knipoog naar het menselijke en plezierige aspect dat Actief Werkt! een geweldige plek maakt om te werken.

Tijdens het kick-off event zijn de collega’s van Actief Werkt! herinnerd aan de kracht van samenwerking en de waarde van een sterk team. Met inspirerende sprekers, betrokken directieleden, en de actieve deelname van al onze collega's hebben we niet alleen het nieuwe jaar ingeluid, maar zijn we ook klaar voor een jaar vol groei, succes en gezamenlijke prestaties. Wil je ook een beetje van de sfeer proeven? Bekijk dan de Kick-Off aftermovie hier.