Menu

Actief Werkt! ontvangt wederom keurmerk ZZP-bemiddeling

4 June 2024 -

Zzp-intermediairs die zich willen onderscheiden in de markt voor zzp-bemiddeling kunnen zich certificeren met het keurmerk zzp-bemiddeling van de NBBU. De NBBU is de brancheorganisatie voor professionele intermediairs op de arbeidsmarkt en behartigt de belangen van meer dan 1.350 dienstverleners in de flexbranche, zoals uitzendbureaus, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs.

Wat houdt het keurmerk ZZP-bemiddeling in?
Er heerst vaak onduidelijkheid over de rol van zzp-intermediairs, wat soms tot misverstanden leidt. Het keurmerk biedt opdrachtgevers en zzp'ers de zekerheid dat het bemiddelingsmodel van Actief Werkt! goed geregeld en transparant is. Actief Werkt! heeft wederom met succes de controle voor het keurmerk doorlopen en mag dit keurmerk dan ook trots dragen. De organisatie scoort onder andere goed op de volgende punten:

  • Het gebruik van goedgekeurde modelovereenkomsten tussen zelfstandige en opdrachtgever;
  • Naleving van de afgesproken betalingstermijn richting zelfstandigen;
  • Zorgvuldige procedures voor het aanleggen en bijhouden van zelfstandigen-dossiers;
  • Transparantie richting opdrachtgevers over de dienstverlening.

Klantportal
Als opdrachtgever kunt u gebruik maken van ons klantportal. Hierin heeft u de mogelijkheid tot digitale urenverwerking en accordering door verschillende contactpersonen. Tevens heeft u hier inzicht in de facturatie en kunt u alle overeenkomsten met zzp’ers digitaal tekenen en archiveren, Kortom, een overzichtelijke werkwijze om de dossiervorming op orde te hebben.

Zelf ook ervaren hoe goed onze bemiddeling in ZZP opdrachten is? Lees dan hier meer over onze dienstverlening of laat je informeren door één van onze experts!