Menu

Actief Werkt! adviseert carrièreswitchers in nieuw RTL4 programma

28 January 2020 -

Door de krapte op de arbeidsmarkt staan werkgevers steeds vaker open voor zij-instromers. In het nieuwe RTL4 programma ‘Wat ik altijd wilde worden’ biedt Actief Werkt! mensen die een carrièreswitch overwegen de kans voor één dag een job te ervaren die aansluit bij hun interesses en capaciteiten.

We kregen vroeger allemaal dezelfde vraag gesteld: wat wil je worden als je later groot bent? De een had er een direct en overtuigend antwoord op, de ander was nog aan het twijfelen. Piloot, astronaut, dokter. Allerlei beroepen passeerden de revue, maar wat zijn we nou eigenlijk echt geworden? Ben je gaan doen wat je eigenlijk altijd al wilde worden, of heb je een totaal andere route belopen? Ben je nog tevreden met het werk dat je nu doet? Of heb je belangstelling voor iets totaal anders gekregen?

In het programma 'Wat ik altijd wilde worden'  krijgen ervaren krachten de kans een nieuw en kansrijk carrièrepad in te slaan. Ze zullen voor één dag een beroep ervaren dat aansluit bij hun interesses en capaciteiten en waar goede baankansen liggen voor zij-instromers. Of het een match is moet uiteraard blijken.

Ook benieuwd hoe het hen vergaat? 'Wat ik altijd wilde worden' is vanaf zaterdag 1 februari elke zaterdagmiddag om 17.00 uur te zien op RTL 4.