Menu

Actief Werkt Techniek

Als je op zoek bent naar een technische baan, zit je goed bij Actief Werkt! Techniek. Wij hebben diverse technische vacatures waarmee we jou aan een droombaan helpen. Je kent ons misschien nog niet onder de naam Actief Werkt Techniek, zo heten we namelijk sinds januari 2020. Voorheen kende je ons als Prima Personeel. Wij zijn gespecialiseerd in de technische vakgebieden binnen Actief en zijn branchespecialist. Dit betekent dat wij de taal van onze vakmensen en klanten spreken én ontwikkelingen binnen onze markt op de voet volgen.

 

Vul onderstaand formulier in om een vacature te plaatsen.

Onze diensten

Uitzenden

Een flexibele schil met uitzendkrachten is belangrijk om te kunnen groeien en snel in te spelen op veranderende marktontwikkelingen. Alleen mensen inzetten op het moment dat u ze echt nodig heeft. Wij nemen alles uit handen, van de werving tot administratieve afhandeling. En u draagt geen enkel risico.

Bekijk

Opleiden

Het belang van personeel opleiden en omscholen neemt de laatste jaren alleen maar toe. De arbeidsmarkt staat niet stil. Het is een slimme zet om te zorgen dat uw personeelsbestand toekomstbestendig is. Wij investeren doorlopend in het opleiden van flexcollega’s.

Bekijk

Detacheren

Heeft u voor een langere tijd of een bepaald project extra personeel nodig? Dan is detacheren een goede oplossing. Dit biedt u meer zekerheid dan uitzenden. Bij detachering kiest u voor meer binding met de flexkracht, omdat deze voor langere tijd bij u werkzaam is.

Bekijk

ZZP

Heeft u specifieke opdrachten binnen uw bedrijf waarvoor een ZZP’er wordt gezocht? Dan kunt u een ZZP opdracht online plaatsen bij Actief ZZP! Wij bemiddelen ZZP’ers in de metaal, installatietechniek, bouw, infra, marine & offshore, groenvoorziening of als schilder.

Bekijk

Onze ambassadeurs

Exclusieve samenwerking met Verwater Industrial Services

7 februari 2022

Verwater Industrial Services Noord Oost en Actief Techniek werken exclusief samen voor productie-uitbreiding en grootschalig onderhoud van Teijin.