Menu

Werken bij Actief Techniek

Als je op zoek bent naar een technische baan, zit je goed bij Actief Techniek. Wij hebben diverse technische vacatures waarmee we jou aan een droombaan helpen. Je kent ons misschien nog niet onder de naam Actief Techniek, zo heten we namelijk sinds januari 2020. Voorheen kende je ons als Prima Personeel. Wij zijn gespecialiseerd in de technische vakgebieden binnen Actief en zijn branchespecialist. Dit betekent dat wij de taal van onze vakmensen en klanten spreken én ontwikkelingen binnen onze markt op de voet volgen.

De vakgebieden waarin wij bemiddelen:

Bouw
Installatietechniek
Groen
Infra
Schilders
Metaal
Offshore

Wij zijn persoonlijk

Bij ons staat een persoonlijke en betrokken benadering centraal. Daarom zijn wij actief vanuit verschillende vestigingen, verspreid over heel Nederland. We investeren in de relatie met jou als vakmens en met onze opdrachtgevers. Op deze manier kunnen we zorgen voor een werkplek die bij jou past!

We investeren in jou

Niet alleen voor een leuke baan of opdracht zit je goed bij Actief Techniek. Je kunt bij ons ook een opleiding of training volgen. Hierdoor kun jij je blijven ontwikkelen en vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt. Ook omscholing is mogelijk bij Actief Techniek.

We bemiddelen ZZP’ers

Daarnaast zijn wij erkend ZZP bemiddelaar en koppelen wij ZZP’ers aan opdrachtgevers. We regelen uitdagende opdrachten voor je bij bedrijven waar we ervaring mee hebben en waarvan we weten dat ze kredietwaardig zijn. Hierdoor kun je rekenen op een snelle betaling. Ook fijn: wij nemen de administratieve rompslomp die bij je werkt komt kijken voor onze rekening!

We denken in mogelijkheden

Bij Actief Techniek geven we je graag een kans. Als jij gemotiveerd bent en graag aan de slag wilt in de technische sector, kun je zeker bij ons aankloppen. We denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.

Contact met Actief Techniek

Wil je meer weten over onze organisatie of de banen waarin we jou kunnen bemiddelen? Neem dan contact met ons op!