Uitzendbureau bij jou in de buurt

Ben jij op zoek naar een baan via een uitzendbureau? Ben je flexibel inzetbaar of zoek je simpelweg een nieuwe uitdaging? En vind je het belangrijk dat je de vacature vindt die bij jou past? Actief Werkt! helpt je verder aan een leuke baan. Wij zijn een uitzendbureau dat de bedrijven bij jou in de buurt kent. We hebben de leukste vacatures voor je, die passen bij jouw talenten. Je kunt hierop online solliciteren.

 

 

Wij zijn Actief voor jou!

Vacatures

Industrieel Reiniger

SITTARD / 40 uur

Werkvoorbereider / planner

ZUTPHEN / 40 uur / HBO

Stagiair(e)

TILBURG / 32 uur / HBO

GEZOCHT: Medewerker in Kaasfabriek

RIJEN / 40 uur / MBO

Waarom Actief Werkt!

Precies de baan voor jou!

Landelijk netwerk

Persoonlijk contact

Nieuws & Social

Top vacature

Productiemedewerker

'S-HERTOGENBOSCH / 40 uur

Werken bij Actief Werkt!

Uitzendbureau Actief Werkt! groeit hard. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe collega’s. Benieuwd naar onze vacatures? En wil je weten hoe het is om bij ons te werken?

Werkprofieltest

Voor jou géén ander! Wij matchen niet alleen op basis van opleiding en werkervaring. We kijken ook naar wat voor werk bij jou past! Nieuwsgierig?

Onze app: Flex@lly

Met Flex@lly kun jij 24/7 je werkrooster, salaris en contracten inzien. Ook kun je solliciteren op vacatures en vragen stellen in de community.

robert uit renkum
goede contacten en afspraken met elkaar nakomen, op tijd alles regelen en naar je wensen je verder helpen. hier mee heb ik na enkele jaren weer een vaste baan gekregen dank door Actiefwerkt die echt werken voor je
10,0
Andrew uit Brunssum
Je kan e-mailen,maar je krijgt geen antwoord.Maken fouten en belofte om een betaling te doen omdat je 1 uur lang voor niks wacht wordt niet nagekomen
6,4
miranda uit roosendaal
actief werkt heeft mij een droombaan bezorgt en ze helpen mij overal mee is de vaste persoon niet aanwezig word het door een collega opgelost super !! dankjewel voor jullie vertrouwen in mij .
9,7
Abdirahman uit Roosendaal
Goede en aardig mensen en klantvriendelijkheid
9,4
faraj uit Roosendaal
Accessio Maart 2014-heden Productiemedewerker In- en ompak VOF T.A. van Blijderveen en zn 2011-2012 Agrarisch medewerker Allerlei werkzaamheden in het groen onderhoud
10,0

Bij Actief Werkt! zijn we online en mobiel georiënteerd. Onze app Flex@lly is 24/7 je persoonlijke assistent op je smartphone. Je vindt via de app snel en gemakkelijk de leukste vacatures. Je kunt je vervolgens inschrijven of solliciteren.

Ben je al aan het werk via Actief Werkt!? Met Flex@lly kun je gemakkelijk je werkrooster, urenregistratie en je contracten bekijken. Of je vakantiedagen, salaris en loonstroken. Zo heb je altijd al je gegevens beschikbaar in je broekzak of op je tablet.

Actief Werkt!  zet zich in om jou aan een leuke baan te helpen. Wij hebben een gevarieerd aanbod aan vacatures. Wij zoeken uitzendkrachten voor uiteenlopende branches, zoals: administratie, productie, horeca, logistiek en techniek. Met 130 inschrijflocaties door heel Nederland is Actief Werkt! altijd bereikbaar en in de buurt. Laat door ons vacatures matchen met jouw profiel: schrijf je in bij Actief Werkt! en vind snel een baan.

 

Dit is de nieuwe website van Actief Interim. Wat er voor jou verandert lees je hier: Lees meer Sluiten