Uitzendbureau bij jou in de buurt

Ben jij op zoek naar een baan bij een uitzendbureau? Ben je flexibel inzetbaar of zoek je simpelweg een nieuwe uitdaging? En vind je het belangrijk dat je de vacature vindt die bij jou past? Actief Werkt! helpt je verder aan een leuke baan. Wij zijn een uitzendbureau dat de bedrijven bij jou in de buurt kent. We hebben de leukste vacatures voor je, die passen bij jouw talenten. Je kunt hierop online solliciteren.

Bij Actief Werkt! zijn we online en mobiel georiënteerd. Onze app Flex@lly is 24/7 je persoonlijke assistent op je smartphone. Je vindt via de app snel en gemakkelijk de leukste vacatures. Je kunt je vervolgens inschrijven of solliciteren.

Ben je al aan het werk via Actief Werkt!? Met Flex@lly kun je gemakkelijk je werkrooster, urenregistratie en je contracten bekijken. Of je vakantiedagen, salaris en loonstroken. Zo heb je altijd al je gegevens beschikbaar in je broekzak of op je tablet.

Actief Werkt!  zet zich in om jou aan een leuke baan te helpen. Wij hebben een gevarieerd aanbod aan vacatures. Wij zoeken uitzendkrachten voor uiteenlopende branches, zoals: administratie, productie, horeca, logistiek en techniek. Met 130 inschrijflocaties door heel Nederland is Actief Werkt! altijd bereikbaar en in de buurt. Laat door ons vacatures matchen met jouw profiel: schrijf je in bij Actief Werkt! en vind snel een baan.

Meld je aan voor de vacature alert

Registreer met je emailadres en ontvang de beste vacatures direct in je eigen mailbox. Snel, simpel en actief!

Waarom Actief Werkt!

Precies de baan voor jou!

Landelijk netwerk

Persoonlijk contact

Nieuws & Social

Werkgever? Houd griep buiten de deur.

donderdag 4 februari 2016

Top vacature

Commercieel Technisch Medewerker

VALKENSWAARD / 40 uur / HBO

Werken bij Actief Werkt!

Uitzendbureau Actief Werkt! groeit hard. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe collega’s. Benieuwd naar onze vacatures? En wil je weten hoe het is om bij ons te werken?

Werkprofieltest

Voor jou géén ander! Wij matchen niet alleen op basis van opleiding en werkervaring. We kijken ook naar wat voor werk bij jou past! Nieuwsgierig?

Onze app: Flex@lly

Met Flex@lly kun jij 24/7 je werkrooster, salaris en contracten inzien. Ook kun je solliciteren op vacatures en vragen stellen in de community.

Actief Werkt! scoort een 8,4 uit 10 op basis van 54 beoordelingen.

Tence Inzetbureau heet voortaan Actief Werkt! Voor jou verandert er eigenlijk niets. Lees meer Sluiten