Uitzendbureau bij jou in de buurt

Ben jij op zoek naar een baan via een uitzendbureau? Ben je flexibel inzetbaar of zoek je simpelweg een nieuwe uitdaging? En vind je het belangrijk dat je de vacature vindt die bij jou past? Actief Werkt! helpt je verder aan een leuke baan. Wij zijn een uitzendbureau dat de bedrijven bij jou in de buurt kent. We hebben de leukste vacatures voor je, die passen bij jouw talenten. Je kunt hierop online solliciteren.

 

 

Wij zijn Actief voor jou!

Waarom Actief Werkt!

Precies de baan voor jou!

Landelijk netwerk

Persoonlijk contact

Nieuws & Social

Top vacature

Technisch Operator

ZWOLLE / 38 uur / MBO

Werken bij Actief Werkt!

Uitzendbureau Actief Werkt! groeit hard. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe collega’s. Benieuwd naar onze vacatures? En wil je weten hoe het is om bij ons te werken?

Payroll

Werk je via payroll? Of wilt u payrollkrachten inzetten? Via deze button vinden werkgevers en flexcollega's alle informatie.

Onze app: Mijn Actief

Met Mijn Actief kun jij 24/7 je werkrooster, salaris en contracten inzien. Ook kun je solliciteren op vacatures en vragen stellen in de community.

Liron uit Drachten
Prima ervaring, Leuke tijd gehad met dank aan Bernie.
9,6
Guy uit Maastricht
Nooit problemen gehad! Altijd correct behandeld. Vriendelijk personeel. Geld op tijd en correct. Als er problemen waren werden die direct opgelost. Guy Jansen
9,7
Dimcho uit Leiden
Elke week problemen met betalingen, of te laat of te weinig dan geef ik het door en wordt niks aan gedaan. Een grote drama Actief werk is totaal niet actief.
3,3

Bij Actief Werkt! zijn we online en mobiel georiënteerd. Onze app Mijn Actief is 24/7 je persoonlijke assistent op je smartphone. Je vindt via de app snel en gemakkelijk de leukste vacatures. Je kunt je vervolgens inschrijven of solliciteren.

Ben je al aan het werk via Actief Werkt!? Met de Mijn Actief App kun je gemakkelijk je werkrooster, urenregistratie en je contracten bekijken. Of je vakantiedagen, salaris en loonstroken. Zo heb je altijd al je gegevens beschikbaar in je broekzak of op je tablet.

Actief Werkt!  zet zich in om jou aan een leuke baan te helpen. Wij hebben een gevarieerd aanbod aan vacatures. Wij zoeken uitzendkrachten voor uiteenlopende branches, zoals: administratie, productie, horeca, logistiek en techniek. Met 130 inschrijflocaties door heel Nederland is Actief Werkt! altijd bereikbaar en in de buurt. Laat door ons vacatures matchen met jouw profiel: schrijf je in bij Actief Werkt! en vind snel een baan.