Menu

Uitzendbureau bij jou in de buurt

Ben jij op zoek naar een baan via een uitzendbureau? Ben je flexibel inzetbaar of zoek je simpelweg een nieuwe uitdaging? En vind je het belangrijk dat je de vacature vindt die bij jou past? Actief Werkt! helpt je verder aan een leuke baan. Wij zijn een uitzendbureau dat de bedrijven bij jou in de buurt kent. We hebben de nieuwste vacatures voor je, die passen bij jouw talenten. Je kunt hierop solliciteren door je online in te schrijven of langs te komen bij een van onze vestigingen.

 

Waarom Actief Werkt!

Online georiënteerd uitzendbureau

Mobiel en online.

Bij Actief Werkt! zijn we mobiel en online georiënteerd uitzendbureau. Onze app Mijn Actief is 24/7 je persoonlijke assistent op je smartphone. Je vindt via de app snel en gemakkelijk de leukste vacatures. Je kunt je vervolgens direct inschrijven en solliciteren.

Actief Werkt! App

Regel je administratie. 

Ben je al aan het werk via Actief Werkt!? Met de Mijn Actief App kun je gemakkelijk je werkrooster, urenregistratie en je contracten bekijken. Ook je vakantiedagen, salaris en loonstroken zijn met de app snel en gemakkelijk inzichtelijk. Zo heb je altijd al je gegevens beschikbaar in je broekzak.

Vacatures uitzendbureau

Snel een baan.

Actief Werkt! zet zich in om jou aan een leuke baan te helpen. Wij hebben een gevarieerd aanbod aan vacatures. We zoeken uitzendkrachten voor uiteenlopende branches zoals: administratie, productie, horeca, logistiek en techniek. Schrijf je in bij Actief Werkt! en vind snel een baan.

Wij zijn Actief voor jou!

Nieuws & Social

Werkprofieltest

Voor jou géén ander! Wij matchen niet alleen op basis van opleiding en werkervaring. We kijken ook naar wat voor werk bij jou past! Nieuwsgierig?

Vacatures

Industrieel Reiniger

SITTARD / 40 uur

Stagiaire Uitzendbureau

TILBURG / 32 uur / HBO

Schoonmaak Weert

WEERT / 20 uur

Productiemedewerker

NIJMEGEN / 40 uur / HAVO

Machinebediende & Operator

KESSEL LB / 40 uur / MBO

Onze app: Mijn Actief

Met Mijn Actief kun jij 24/7 je werkrooster, salaris en contracten inzien. Ook kun je solliciteren op vacatures en vragen stellen in de community.

Liron uit Drachten
Prima ervaring, Leuke tijd gehad met dank aan Bernie.
9,6
Guy uit Maastricht
Nooit problemen gehad! Altijd correct behandeld. Vriendelijk personeel. Geld op tijd en correct. Als er problemen waren werden die direct opgelost. Guy Jansen
9,7
Dimcho uit Leiden
Elke week problemen met betalingen, of te laat of te weinig dan geef ik het door en wordt niks aan gedaan. Een grote drama Actief werk is totaal niet actief.
3,3

Mis geen enkele vacature

Meld je aan